HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

3 verschillende soorten houten trappen

Er zijn allerlei verschillende soorten ladders en trappen en allemaal weer verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en extra toevoegingen. Als we dan dieper gaan kijken naar de houten trappen dan zijn ook in deze categorie nog weer verschillende soorten. Wil jij nou meer weten over de verschillende soorten houten trappen? Lees dan verder in deze blog!

 

Bibliotheektrappen

Één van deze soorten houten trappen is de bibliotheektrap. Deze trap is voor veel situaties te gebruiken. De bibliotheektrap is perfect geschikt als trap voor een bibliotheekwand of een boekenkast. Echter is die ook goed te gebruiken als zoldertrap, omdat deze trap erg stevig is. Een ander voordeel van de bibliotheektrap is dat deze met een bevestigingsrail aan allerlei kasten en wanden gemonteerd kan worden. Hierdoor staat de trap nog wat veiliger.

 

Molenaarstrappen

De ruimtebesparende houten trap is voor meerdere situaties geschikt. Één van deze situaties is als je in een krappe ruimte moet werken. Door de vlakke treden kan er veilig en comfortabel op worden geklommen. Door de steile positionering neemt de trap minder ruimte in beslag. Zo neemt die in vergelijking met een normale trap zo’n 30 tot 40% minder ruimte in beslag. Een ander leuk bijkomen van deze trap is dat deze er elegant en stijlvol uitziet. Zo kan deze trap ook nog eens een echte blikvanger zijn in jouw interieur. 

 

Hoogslapertrappen

De laatste soort houten trap die we in deze blog aanstippen is de hoogslapertrap. Deze trappen zijn perfect voor stapelbedden. Deze trappen kunnen vrij steil geplaatst worden. Wil je toch wat extra zekerheid dan is het ook mogelijk deze met een bevestigingsrail te monteren voor wat extra zekerheid. 

 

Houten trap kopen

Ben je nou van plan om een houten trap te kopen. Dan raden wij Van Eldik houten trap aan. Van Eldik heeft een ruim assortiment aan houten trappen, maar ook allerlei andere soorten trappen. Hierdoor zit er altijd wel een trap of ladder bij voor jou! Ben je er nog niet helemaal uit en heb je nog vragen dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Zij geven jou graag een passend advies. 

https://www.vaneldikladders.nl/