HV Corbulo
Image default
Zakelijk

Bedrukte postdozen en bedrukte postpakketdozen

Bedrukte postdozen en bedrukte postpakketdozen

Kartonnen dozen bedrukken is een belangrijk onderdeel in de branding van een bedrijf en omdat er een toenemende vraag op de markt is voor de merkbeleving doormiddel van kartonnen dozen is er een apart portaal gecreëerd voor bedrukte dozen. Het portaal 123Bedrukte Dozen is onderdeel van de moederonderneming ECOvation en met alle specialisme, enthousiasme en het grote assortiment een interessante partij voor het afnemen van bedrukte kartonnen dozen. Ook is er in het assortiment van 123Bedrukte dozen een mooi assortiment van bedrukte postdozen beschikbaar, de perfecte doos voor een zending per post.

Een bedrukte postdoos, de naam zegt het natuurlijk al, is een kartonnen doos die geschikt is voor het verzenden per post / pakketdienst. De post pakketdozen zijn beschikbaar in verschillende standaard afmetingen maar het is ook mogelijk om de postdozen op maat te laten maken. Daarnaast is er ook de optie om postdozen in een bijzondere vorm te laten maken, bijvoorbeeld een zeshoekige kartonnen doos of een langwerpige doos. De standaard postdozen zijn uitsluitend in het wit te verkrijgen per bundel van 25 stuks. Een voordelige bijkomstigheid is dat de postpakketdoos in elkaar gezet kan worden zonder tape of plakband, als hij uitgeklapt wordt is de doos meteen klaar voor verzending. De dozen worden gemaakt van 2mm of 3mm enkele golf daarom wordt er aangeraden om de dozen maximaal tot 10 kg te belasten.

De postdoos kan op verschillende manieren bedrukt worden, dit is helemaal naar eigen invulling. Verschillende druktechnieken die toegepast kunnen worden is een flexo druk, zeefdruk of een full-colour bedrukking. Het gebruiken van bedrukte postdozen is uitermate geschikt voor de feestdagen die er aan komen. Wanneer er een leuk pakket wordt verzonden met een feestelijke verrassing is het extra leuk om deze te verzenden in bijpassende bedrukte postdozen.

Heeft u als bedrijf vragen over een bedrukte postdoos?! Neem dan gerust contact op met het team van 123Bedrukte Dozen, met alle expertise en kennis van de markt kunnen wij u perfect adviseren met de bedrukking en het op maat laten maken van een bedrukte postdoos.

https://www.123bedruktedozen.nl/

Gerelateerde artikelen

Advocaat Soest voor al uw juridische vraagstukken

Camerasysteem

Retraites-nederland.nl – Hét platform voor jouw retraite