HV Corbulo
Aanbiedingen

Bestellen van een glasplaat

Het bestellen van een Glasplaat op maat brengt meer voordelen met zich mee dan u wellicht het eerst in gedachten hebt. Zo is het niet alleen ideaal om vooraf de afmetingen aan te kunnen geven. U heeft geen gedoe met het zelf afwerken van de glasplaten, u hoeft ze slechts nog te plaatsen. Tevens zijn de randen vast goed afgewerkt, waardoor u ook hier geen extra werk meer aan heeft.

Toepassingen van glasplaten

We noemden er al een paar. Glasplaten op maat hebben meerdere toepassingen. Denk aan veiligheidsglas voor verschillende doeleinden. Hiermee vergroot u de veiligheid. Ook zijn glasplaten op maat ideaal als afscheiding, bijvoorbeeld voor een balustrade. Ook als raam voor in een kozijn doen glasplaten op maat het erg goed. Combineer gehard en gelaagd glas voor een nog sterker geheel.

De voordelen van online bestellen

U kunt natuurlijk naar de eerste de beste winkel rijden om uw glas te bestellen. Maar ook online kunt u uw glasplaat bestellen bij de specialist. Dit is vaak zelfs nog een stuk eenvoudiger. Ten eerste hoeft u de deur niet uit, maar daarnaast kunt u gemakkelijk uw eigen keuzes selecteren. Op die manier komt u precies tot de glasplaat die past bij uw doeleinden. Online uw glasplaat bestellen gaat in drie eenvoudige stappen. Eerst kies u uw product. Een Glasplaat op maat dus. Nadat u de gewenste uitvoering, afmeting en maximumprijs hebt geselecteerd, kunt u verder met stap twee. De volgende stap is namelijk om direct eventuele extra’s mee te bestellen. Denk hierbij aan beglazingsmateriaal. Wanneer u alles heeft geselecteerd, rondt u de bestelling af. U kiest zelf uw gewenste afhaal- of afleverdatum. U controleert tot slot de bestelling en betaalt veilig online. Door deze manier van bestellen voorkomt u veel logistieke uitdagingen en weet u zeker dat uw glasplaat met de grootste zorg schadevrij wordt geleverd.

https://www.glasgigant.nl/