HV Corbulo
Aanbiedingen

Betere prestaties voor jouw team? Zo doe je dat!

Om zo efficiënt mogelijk te werken is het belangrijk dat de vergader- en spartijd met collega’s zo goed mogelijk wordt benut. Om hier het meeste uit te halen, raden we je aan om te kiezen voor de tools van PATboard. Met deze handige tools kun je jouw producten visueel maken waardoor ideeën meer tot leven komen.

Werken met een fysiek bord
PATboard heeft diverse tools ontwikkeld waarmee je de prestaties van jouw team naar een hoger niveau kunt tillen. Hoe dit kan? Dankzij fysieke borden waar je notities op kunt hangen. Zo kun je kiezen uit glasborden en magnetische borden waar je notities op kunt hangen. Doordat ideeën visueel worden wordt hierdoor de communicatie en samenwerking gestimuleerd. Dit zorgt er weer voor dat de ogen van de werknemers extra worden geopend en dat er nog efficiënter en effectiver gewerkt kan worden.

Gebruik deze tools
Via PATboard koop je diverse tools waarmee je jouw zakelijke ideeën visueel kunt maken. Zo zijn er diverse projectborden verkrijgbaar die je kunt ophangen in jouw kantoor. De projectborden zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en zijn bovendien gemaakt van verschillende materialen. Kies jij voor een glasbord of een whiteboard? Bedenk goed wat jij het meest handig vindt.

Het verschil
Per bord heeft PATboard diverse notes ontworpen die je kunt hangen op het fysieke bord. Zo kun je op een glasbord nanocups hangen. Deze zuignappen zijn perfect voor gladde objecten. Voor whiteboards heeft PATboard magnetische sticky notes ontwikkeld. Deze kun je eenvoudig ophangen aan het whiteboard. De magnetische kaarten kunnen na elke meeting hergebruiken, want je kunt ze met water schoonmaken.

Waarom kiezen voor een fysiek bord?
Door te kiezen voor een fysiek bord krijgt je team een prestatie gevoel. Elke keer dat een taak kan worden verplaatst van de ”To do” kolom naar de ”Done” kolom, geeft dit een fijn gevoel dat er stappen worden gezet. Nadat een taak is voltooid, kan je team direct zien wat er vervolgens gedaan moet worden. Zo werk je zo efficiënt mogelijk.

Wil je ook betere prestaties voor jouw team?
Til de prestaties van jouw team naar een hoger niveau en maak gebruik van de producten van PATboard. Neem een kijkje op de website van het bedrijf en ontdek de vele mogelijkheden.

https://www.patboard.com/nl/