HV Corbulo
Image default
Winkelen

Combineer duurzaamheid en mode met een duurzaam en hip telefoonhoesje

De zoektocht naar een nieuw telefoonhoesje kan lastig zijn. Natuurlijk wil je een hoesje dat goed beschermt, maar een hip exemplaar zou ook leuk zijn. Heb je er ook wel eens over nagedacht dat je voor een duurzaam telefoonhoesje kunt gaan? Daarmee maak je een slimme keuze, want je doet niet alleen iets goeds voor het milieu, maar profiteert ook van een hoesje dat minder snel slijt en dus langer meegaat. Door te kiezen voor een duurzaam telefoonhoesje van Casey, combineer je goede bescherming met duurzaamheid én mode. Dat klinkt aantrekkelijk, nietwaar? Lees verder en ontdek wat je kunt verwachten van een telefoonhoesje van deze specialist.

Zeer duurzaam telefoonhoesje

Zoals je al kunt verwachten, is een telefoonhoesje van Casey zeer duurzaam. De hoesjes in hun aanbod zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Ook in het productieproces houdt dit bedrijf zoveel mogelijk rekening met het milieu. Dat doen ze door bij iedere stap heel bewust na te denken en waar mogelijk actie te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan het transportproces. De telefoonhoesjes worden geproduceerd in China. Deze komen vervolgens niet terug naar Nederland per vliegtuig, maar per trein. Een slimme keuze en goede oplossing om meer rekening te houden met het milieu!

Diverse uitvoeringen

Smaken verschillen en dat begrijpen ze bij dit bedrijf maar al te goed. Je kunt daarom ook duurzame telefoonhoesjes in verschillende uitvoeringen kopen. Denk hierbij niet alleen aan een diversiteit aan kleuren, maar ook aan ontwerpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een telefoonhoesje met ruimte voor je pasjes, een hoesje met telefoonketting of een hoesje met band? Bij deze laatste twee varianten kun je jouw telefoon dragen als een tasje. Een leuke en originele manier om je telefoon bij je te dragen!

Kies jouw favoriet

Bij dit bedrijf slaag je gegarandeerd voor een duurzaam en hip telefoonhoesje. Ontdek het aanbod, kies jouw favoriete exemplaar en bestel vervolgens eenvoudig en snel in de webshop. Bij vragen of advies ben je bovendien altijd welkom om contact op te nemen met de vriendelijke en deskundige medewerkers.

https://www.caseyamsterdam.com/nl/