HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

De legmotieven van keramisch parket

Vraag je je af wat is keramisch parket? lees dan snel dit blog verder. We vertellen je de verschillende legmotieven van keramisch parket uit. Het legmotief bepaald de uitstraling van de vloer en het karakter van de ruimte. Daarom is het belangrijk dat u een motief kiest die past bij uw wens. Ons assortiment aan keramisch parket heeft voor vrijwel ieder legmotief een mogelijkheid.

Keramisch parket in visgraat

Keramisch parket in visgraat motief is het populairste legmotief voor keramisch parket op dit moment. Dit komt doordat het visgraat motief de natuurlijke uitstraling van houtlook een extra levendige touche geeft. Door deze combinatie van keramisch parket en het visgraat legmotief verkrijgt iedere ruimte een natuurlijke sfeer en een levendig karakter.

Andere legmotieven

Natuurlijk kan keramisch parket ook in andere motieven worden verwerkt, bijvoorbeeld keramisch parket recht gelegd of in Hongaarse punt. Vaak wordt er voor gekozen om de vloer recht te leggen, wanneer het gevoel van echte houten planken moet worden gecreëerd samen met een rustiek karakter. Ook is er nog de mogelijkheid om een vloer te verwerken in de stijl van de zogenaamde ‘Hongaarse Punt’ of chevron. Hierbij worden de tegels onder een van 45 tot 60 graden gelegd. Ook dit geeft de vloer een rustige uitstraling en komt de houtlook van keramisch parket prachtig naar voren.

Iedere mogelijkheid in ons assortiment

Of u nou op zoek bent naar keramisch parket in visgraat, recht gelegd of in welk motief of afwerking dan ook, iedere mogelijkheid is te vinden bij ons in het ruime assortiment aan keramisch parket. Kom dit assortiment gerust eens bekijken bij ons in de showroom samen met advies van onze verkoopmedewerkers.