HV Corbulo
Image default
Mode en Kleding

Dé wasserette in Rotterdam voor een topresultaat

Vindt u een wasmachine te prijzig of heeft u hier simpelweg geen ruimte voor in huis? Breng dan uw vuile was naar dé wasserette in Rotterdam en profiteer van vele voordelen. Laat uw kleding wassen bij Super Wassalon A. Verboom en zie hoe vlekken en vuil als sneeuw voor de zon verdwijnen van uw kleding. Bij deze wassalon bent u altijd verzekerd van een perfect resultaat. Dit komt doordat ze bij dit bedrijf enkel gebruik maken van professionele wasmachines. Hierdoor verdwijnen niet alleen de vlekken en overig vuil uit uw kleding, maar blijft uw kleding ook langer mooi.

Van wassen en stomen tot kledingreparaties

Bij deze wasserette in Rotterdam vindt u diverse diensten op het gebied van kleding onder één dak. Zo kunt u – naast het wassen en stomen van uw dagelijkse kleding – hier ook terecht met uw vuile skikleding, dekbedden, slaapzakken en gordijnen. Wassen is natuurlijk één ding, maar hoe zit het met strijken? Op het moment dat de kleding uit de wasmachine komt, ziet deze er vaak verkreukeld uit. Het is dan ook noodzakelijk om de kleding te strijken als u de kleding er weer netjes uit wilt laten zien. Kies dan voor de strijkservice van deze wassalon! Op deze manier bieden ze u bij Super Wassalon A. Verboom een totaaloplossing aan.

Profiteer van professionele wasmachines

Wilt u ook uw kleding langer mooi houden en deze laten wassen door professionele wasmachines? Kom dan langs bij Super Wassalon A. Verboom. Bij deze wasserette in Rotterdam staan de deuren van maandag tot en met zaterdag voor u open en loopt u gewoon naar binnen tussen de openingstijden. Het is hier dus niet nodig om eerst een afspraak te maken. Zit er tussen uw was nog een kledingstuk die een kleine reparatie nodig heeft? Ook dit lossen ze bij deze specialist voor u op!

https://wassalon-rotterdam.nl/

Gerelateerde artikelen

Wil je schoenverf kopen voor het verven van schoenen?

Een leuke webshop met originele bedrukte kinderkleding

Order Fairtrade fashion from this store in Amsterdam