HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Die 4 meest voorkomende beginnersfouten tijdens een verbouwing

Stel je eens voor: je hebt je droomhuis gekocht, maar er zijn nog wat dingen die je moet opknappen voordat je je helemaal thuis voelt. Er is dan geen ontkomen aan een verbouwing. Dit is waarschijnlijk een grote stap, vooral als u geen eerdere ervaring met verbouwingen heeft. Waar moet je aan denken? En wat doe je niet? Zorg dat de eerste verbouwing vlekkeloos verloopt zonder deze 4 meest voorkomende fouten maken!

Te snel van start gaan We raden u aan dit deel van uw verbouwing zo snel mogelijk af te ronden, maar het slopen van oude bouwconstructies moet met zorg gebeuren. Begin niet lukraak te demonteren. Kijk goed naar dragende muren en bestaande leidingen voordat je aan de slag gaat. Zo voorkom je een hoop ellende. Nog een tip: het huren van een container kan je veel reistijd naar de stortplaats besparen. Deze wordt voor je huis afgeleverd en weer opgehaald nadat jij ‘m hebt gevuld met je sloopafval.   

Blijf niet thuis wonen tijdens de verbouwing

Het klinkt misschien als de beste en vooral goedkoopste optie – tijdens de verbouwing gewoon in de het huis blijven wonen – maar denk hier goed over na. Als je naast de verbouwing ook nog gewoon een baan hebt, kom je ’s avonds thuis in een bouwplaats. Ook kun je ’s ochtends wakker worden met het geluid van een boormachine, waarbij stof je oren kan bereiken. verre van ideaal Er zijn veel tijdelijke huisvestingsoplossingen die uw renovatie comfortabel kunnen vullen.

Neem een (binnenshuis)architect in de armen!

Als je serieus nadenkt over het veranderen van de algehele indeling van je nieuwe huis, moet je samenwerken met een architect of interieurontwerper. Zij hebben de kennis en het inzicht om je houvast te geven tijdens je verbouwing. Van plattegronden tot tegels, van architectuur tot kasten, krijg deskundig advies. Anders is de kans groot dat je binnen de kortste keren omkomt in de keuzes.

Kies nooit voor de goedkoopste optie Of het nu gaat om aannemers, badkranen of parketvloeren, de goedkoopste opties zijn niet altijd de beste. Natuurlijk, moet je je goed aan het budget houden en denk je overal goed over na, maar vergeet niet om voldoende geld uit te trekken voor kwaliteit. Nadat de expert is vertrokken, verwacht je niet allerlei fouten. Je moet dus genoeg geld hebben voor een goede afwerking en hoogwaardige materialen. Je krijgt het op den duur terug!

https://www.budgetcontainers.nl/