Een pvc-vloer laten leggen door een specialist in dit vakgebied

Bent u aan het twijfelen of u een specialist wilt laten komen om een pvc-vloer te leggen? Twijfel niet langer! Pvc is een bijzonder sterk en slijtvast materiaal waar u jarenlang plezier van heeft. Dankzij de huidige technieken is een pvc-vloer bovendien nauwelijks van een authentiek houten vloer te onderscheiden. Mocht u erover nadenken om de vloer in uw woon- of slaapkamer een opknapbeurt te geven, dan is het zeker het overwegen waard om een specialist de pvc-vloer te laten leggen. Maar waarom is dat zo?

Wegen de voor- en nadelen van een pvc-vloer tegen elkaar op?

Een pvc-vloer heeft verschillende voordelen en uiteraard ook enkele nadelen. Een van de grootste nadelen is dat een pvc-vloer duurder is dan een reguliere laminaatvloer. Bovendien is een egale basisvloer vereist. Daarom kan het duurder zijn om een pvc-vloer te laten leggen door een specialist. Hoewel een van de voordelen van een pvc-vloer is dat deze lang meegaat, is er wel een grotere kans op (kleine) beschadigingen dan bij een laminaatvloer. Denk hierbij aan kleine beschadigingen van steentjes, nagels van huisdieren of na het verschuiven van meubels. Gelukkig is dit allemaal goed te voorkomen door geen schoenen in huis te dragen en regelmatig de vloer schoon te maken. Dit laatste doet u eenvoudig door regelmatig te stofzuigen en daarna met een reinigingsmiddel de vloer op te poetsen. Bovendien is een pvc-vloer uitermate geschikt om door een specialist te laten leggen in combinatie met vloerverwarming. Het materiaal is namelijk warmtedoorlatend én geluiddempend.

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Bij specialist PVC-Totaal in Woerden kunt u terecht om uw pvc-vloer te laten leggen in uw woning of bedrijfspand. Het is mogelijk om langs te gaan in de showroom in Woerden, maar deze specialist komt ook graag bij u op locatie om te kijken hoe en waar u de pvc-vloer wilt laten leggen. Maak hiervoor een afspraak door te bellen of vraag meer informatie aan via de website.