HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Evenement? Huur een tent!

Wanneer je denkt aan een evenement of feest, denk je vaak meteen aan een feestzaal, muziek en aankleding. Maar, een tent is een unieke manier bij het geven van een evenement of feest. Waarom dit is en waarom je een tent zou kunnen huren lees je in dit blog. 

 

Plaats

Wanneer je een evenement organiseert in een feestzaal, ben je automatisch verbonden aan een locatie die daar aan vast zit. Als je Tentenverhuur gebruikt voor je feest, is elke locatie mogelijk. Zo kun je centraal in het land gaan zitten, in een prachtige natuurrijke omgeving, langs het water of bij je eigen bedrijfsterrein. Naast dat dit de mogelijkheid geeft om je te verplaatsen door heel Nederland geeft dit ook de mogelijkheid om te kiezen voor de grootte. Een feest in een tent geeft je dus een uniekere beleving dan een evenement op een vaste locatie. 

 

Personaliseer

Wanneer je een vaste locatie kiest is het lastig om de locatie te personaliseren. Maar wanneer je een tent huurt voor een feest dan personaliseer je de tent elke keer opnieuw op maat van je bedrijf, wensen, type feest, vorm, indeling en de volledige aankleding. 

 

Flexibiliteit

Doordat je een tent kunt personaliseren zit je niet vast aan een maximumcapaciteit, cateraar, licht en geluid. Dit komt doordat je je eigen keuzes kan maken voor het organiseren. Wanneer je plotseling meer bezoekers verwacht te ontvangen is het mogelijk om de grootte van de tent aan te passen. Omdat je zelf het personeel moet aanwijzen kun je kiezen voor je favoriete cateraar, licht en het geluid. Je kan alles naar eigen keuze inrichten en dit biedt jouw creativiteit de mogelijkheid volledig los te gaan.

 

Gehele jaar

Een tent kun je 365 dagen per jaar gebruiken, onder alle omstandigheden. Dit is mogelijk door de geavanceerde systemen die de tent kunnen verkoelen en verwarmen.

 

Aanspreekpunt

Wanneer je kiest voor het huren van een feest, kun je dat het beste doen bij Rinico tentenverhuur. Je kunt daar kiezen uit tenten voor Festivals, Zakelijke doeleinden, Particulieren feesten en etagetenten. Hierdoor wordt het mogelijk om alles uit te voeren wat je in gedachten had om een super leuk feest of evenement te organiseren. 

 

Veiligheid

Mensen hebben vaak het idee dat een tent een stuk minder veilig is dan een vast gebouw, maar die tijden zijn we allang voorbij. Alle constructies worden gebouwd via de Europese normen, en worden met alle veiligheid die nodig is gebouwd en afgebroken. 

 

Checklist

Wanneer je een evenement organiseert, is het belangrijk om de juiste tent te kiezen. Dit kun je het beste overleggen met een organisator die hier vaker mee te maken heeft gehad. Hij/zij weet namelijk het gewenste formaat en tent die je hiervoor kunt gebruiken. Verder is het belangrijk te kijken naar de ondergrond van de tent en bereikbaarheid van het terrein. De locatie moet een beetje centraal liggen en niet te ver weg van het openbaar vervoer.