HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Huis verkopen aan vastgoedmakelaar? Dit moet je weten

Het is misschien niet het eerst waar je aan denkt, wanneer jij je huis verkopen gaat: een vastgoedmakelaar. Toch kan het slim zijn om voor de verkoop van je woning contact met deze makelaar op te nemen. Weten waarom je hier goed aan doet?

Verkopen zonder zorgen

De verkoop van jouw huidige woning betekent dat je een ander huis zult gaan betrekken. Je moet je richten op de inrichting van het nieuwe huis en naar alle waarschijnlijkheid zal er ook geklust moeten worden. Dit vraagt het nodige aan inzet en om die reden wil je zo snel mogelijk van je oude woning verlost zijn. Je huis verkopen zonder zorgen doe je met hulp van de vastgoedmakelaar. 

Wat doet een vastgoedmakelaar?

Een vastgoedmakelaar kan jouw huis kopen, waardoor jij direct verlost bent van het hele verkooptraject. Je geniet op deze manier van een aantal voordelen, want:

  • jij bepaalt de overdrachtsdatum

  • je bespaart geld

  • er zijn geen bezichtigingen nodig

  • je kunt je woning terug huren

Geen makelaarskosten betalen

Snel van je huis verlost zijn en toch geen makelaarskosten betalen. Klinkt te mooi om waar te zijn? Toch is dat waar jij van kunt profiteren, wanneer jij je huis verkopen gaat aan de vastgoedmakelaar. De tijd die je hiermee bespaart, geeft je de kans om je helemaal te focussen op de nieuwe woning die je gaat betrekken.

Huis verkopen zonder stress

Waar de verkoop van een woning normaal gesproken gepaard gaat met onderhandelingen over en weer, krijg je daar niet mee te maken, als jij je huis voor een goed bod van de hand doet aan de vastgoedmakelaar. Door de goede kennis van de woningmarkt en de marktwaarde van huizen weet jij zeker dat jij je woning voor een reële waarde van de hand doet.

 

 

https://www.deblooisvastgoed.nl/