HV Corbulo
Image default
Geschenken

Kinderen en rouw: met deze mooie materialen helpt u uw kind met het verlies van een dierbare

Het proces van rouw is moeilijk voor zowel kinderen als ouders en voogden. Koffertje Troost biedt u echter de oplossing. U kunt hier terecht voor allerlei ondersteunende materialen voor kinderen, zoals knuffelpakketjes, boekenkoffers en (prenten)boeken. Deze materialen zijn bedoeld voor gezinnen en kinderen in de rouw na het verlies van een dierbare. De spulletjes en materialen die zij aanbieden zijn hierdoor een meerwaarde voor uitvaartondernemers, zorgverleners en leerkrachten.

Diverse materialen om kinderen bij te staan tijdens het rouwproces

Aandacht, uitleg en betrokkenheid is zeer essentieel voor een goede afloop van het rouwproces bij kinderen. Het is belangrijk om een kind troost te bieden, en bij Koffertje Troost kunt u terecht voor een mooie selectie aan materialen en producten voor kinderen, waaronder:

  • Boeken over rouwverwerking. Ze hebben een zorgvuldig geselecteerd aanbod aan boeken die helpen bij de rouwverwerking van een kind.
  • Knuffelpakketjes. Houten koffertjes vol spulletjes waardoor kinderen op allerlei manieren bezig zijn met afscheid en rouw.
  • Troostkoffer met boeken. De koffer bevat boeken die een houvast bieden om een lastig gesprek op gang te krijgen, bijvoorbeeld over onderwerpen als de dood en een uitvaart.
  • Herinneringsboeken. Deze boeken bevatten genoeg ruimte om te schrijven, te tekenen en foto’s in de plakken. In de loop van de tijd creëren ze zo een tastbaar aandenken om te koesteren.

Met deze prachtige spulletjes ontzorgen ze ouders tijdens deze emotionele en drukke periode, zodat zij tijd hebben om hun eigen emoties te verwerken.

Neem contact op via de contactgegevens op hun website

Wenst u meer informatie over kinderen en het proces van rouw? Of bent u een leerkracht, uitvaartondernemer of zorgverlener en heeft u vragen over de dienstverlening? Neem dan gerust eens contact met hen op. U vindt de contactgegevens op hun website. Ze staan u graag bij en helpen kinderen op de juiste manier door het rouwproces heen.

Gerelateerde artikelen

Laat uw persoonlijke stijl zien met een leuke ketting

Ontdek in deze webshop wat edelstenen voor jou kunnen doen

De as van overledenen in een diamant verwerken: onderhoud van het sieraad