Kinderen met leerproblemen kunnen hier terecht

Hvcorbulo

Kinderen uit Noord-Brabant die met leerproblemen te kampen hebben, kunnen daarvoor uitstekend bij Trivers terecht. Trivers is een organisatie die zich inzet voor kinderen en jongeren met sociaal-emotionele problemen, gedragsstoornissen en leerproblemen. Deze organisatie heeft vestigingen verspreid over Noord-Brabant, in Roosendaal, Zevenbergen en Breda. Woont u in de buurt van een van deze woonplaatsen in Noord-Brabant en heeft uw kind last van leerproblemen? Dan is het zeker aan te raden contact op te nemen met Trivers en te vragen naar de mogelijkheden die ze aanbieden. De medewerkers vertellen u dan graag hoe ze te werk gaan.

Het begint met een zorgvuldige screening

Wanneer kinderen met leerproblemen terechtkomen bij Trivers, worden ze allereerst zorgvuldig gescreend. Deze screening vindt niet in groepsverband plaats, maar wordt echt per individueel kind ingepland. Dankzij deze persoonlijke benadering leert de medewerker van Trivers het kind echt kennen. Hierdoor kan hij of zij beter bepalen aan welke specialist het kind het beste gekoppeld kan worden. De specialist die vervolgens met uw kind aan de slag gaat, stelt een persoonlijk behandelplan op. Ook dit plan kan per kind verschillen. Ieder kind is immers anders en heeft te maken met andere problemen, die vanzelfsprekend ook op een andere manier verholpen dienen te worden.

Ook advies voor u als ouder

Wanneer uw kind te maken heeft met leerproblemen, moet u als ouder uiteraard ook ontdekken hoe u hier het beste mee om kunt gaan. Bij Trivers snappen ze dat dit soms lastig kan zijn. Daarom ondersteunen ze niet alleen uw kind, maar bieden ze u als ouder ook de juiste hulpmiddelen en een professioneel advies aan. Zo leert ook u beter om te gaan met de leerproblemen van uw kind. Klinkt dit als iets waar u interesse in heeft? Neem dan contact op met Trivers voor verdere informatie. Zij hebben al vele kinderen met leerproblemen mogen helpen, en begeleiden uiteraard ook graag uw kind.

https://trivers.nl/