HV Corbulo
Image default
Onderwijs

Kinderen met leerproblemen worden hier het best geholpen

Veel kinderen met leerproblemen kunnen wel wat ondersteuning gebruiken. Heeft ook uw kind wat hulp nodig op school? Trivers helpt u en uw kind dan graag. Kinderen met leerproblemen krijgen zo de best mogelijke hulp. Allereerst wordt er natuurlijk geprobeerd de oorzaak van de leerproblemen bij uw kind te achterhalen. Vervolgens krijgen kinderen tussen 6 en 18 jaar de beste hulp die er mogelijk is. De hulp wordt gegeven door ervaren professionals, die staan ingeschreven in het register voor hulpverleners. Kinderen met leerproblemen krijgen zo betrouwbare zorg. Ze helpen u graag op een prettige en persoonlijke manier.

Effectieve en persoonlijk hulp

Trivers staat altijd garant voor een persoonlijke behandeling. Alle kinderen hebben andere leerproblemen, waardoor Trivers voor ieder kind een andere aanpak ontwikkelt. Zo is de aanpak voor ieder kind anders. Kinderen met leerproblemen krijgen zo altijd professionele hulp. Om deze hulp te kunnen biezen, zijn de specialisten van Trivers goed opgeleid. Zij nemen bij ieder kind een screentest af, zodat duidelijk wordt waar de leerproblemen van de kinderen vandaar komen. Zo verbeteren de schoolprestaties van uw kind snel. Zo voelt uw kind zich snel beter, en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de leerproblemen en andere problemen van uw kind.

Vraag om meer informatie

Heeft uw kind last van leerproblemen of gedragsproblemen? Maak een afspraak met één van de specialisten van Trivers, die uw kind altijd op een goede manier helpen. Dit instituut helpt overigens niet alleen kinderen met leerproblemen. Ze helpen bijvoorbeeld ook ouders om te leren omgaan met de leerproblemen van uw kind. Wilt u meer weten over Trivers en hun aanpak? Stel uw vragen dan aan de specailisten. De behandeling en de kosten ervan worden dan goed aan u uitgelegd. Neem dus voor meer informatie contact op met Trivers, dé specialist uit Roosendaal.

 

https://trivers.nl/

Gerelateerde artikelen

Cursus Apache Hadoop – Trainingen & Opleidingen – Eduvision

Met passend onderwijs kun je ook hoogbegaafde kinderen een stevig fundament bieden

Geeft u les in het basisonderwijs voor het vak aardrijkskunde en heeft inspiratie tot lesstof nodig?