Leuke vrijgezellen ontmoeten tijdens speeddaten in Eindhoven

Hvcorbulo

Woon jij in Eindhoven, ben je nog vrijgezel en zie je graag dat daar verandering in komt? En wil je het liefst mensen in real life ontmoeten in plaats van via een beeldscherm? Boek dan snel jouw ticket voor een speeddate in Eindhoven

Tijdens speeddaten ontmoet je andere vrijgezellen in het echt. En niet eentje, maar tot wel 20 vrijgezellen op dezelfde avond! Bij een standaard date ontmoet je 1 persoon op een avond. Je spreekt met diegene af, gaat naar een leuke kroeg of een knus restaurant en leert elkaar beter kennen. Als de date leuk is zul je een gezellige avond hebben. Maar als je de date niet leuk vindt en geen klik voelt dan kan de avond erg lang duren. Je zit dan best een tijdje aan die ene persoon vast. Met speeddaten heb je sowieso een leuke avond, er wordt altijd veel gelachen. Onze speeddate avonden worden altijd op een leuke en vooral gezellige locatie gehouden. En bij ons spreek je tussen de 15 en 20 vrijgezellen op een avond. Je hebt dus 15 tot 20 dates in een korte tijd van ongeveer twee en een half uur. Is je date niet leuk? Geen stress, over een paar minuten begin je alweer aan je volgende date. Want de dates hebben een duur van vier minuten. Lekker snel dus en net lang genoeg voor een goede eerste indruk en kennismaking.

De eerste kennismaking tussen personen is de belangrijkste. Je ontdekt al snel of je iemand interessant, leuk, aardig vindt en of je een klik ervaart. Je leert iemand natuurlijk niet volledig kennen binnen vier minuten maar die eerste indruk staat alvast. Had je een leuke date? Dan kan je zelf bepalen of je later nog eens met diegene afspreekt en wat langer tijd met elkaar doorbrengt.

Hoe schrijf ik mij in voor een event?

Inschrijven voor een speeddate event in Eindhoven is zo gepiept. Je zoekt jouw leeftijdsgroep op, kiest een datum in de agenda (bijvoorbeeld woensdag 24 maart) en boekt je ticket.

Speeddaten is geschikt voor iedereen. Wat je leeftijd of geaardheid ook is, wij helpen mee met het vinden van jouw liefde!

 

https://speeddateeindhoven.nl/