HV Corbulo
Image default
Winkelen

Loop eens binnen bij deze scooter- en fietsenwinkel in Arkel

Als u een nieuwe scooter gaat kopen, dan doet u dat uiteraard het liefst bij een specialist. Bij Van Houwelingen Tweewielers zit u daarom helemaal goed! Bij deze scooter- en fietsenwinkel in Arkel vindt u namelijk een zeer uitgebreid assortiment aan prachtige tweewielers. Ze bieden allerlei modellen aan van diverse merken. Heeft u online een mooi model gezien? Neem dan gerust contact op met de specialisten, want dan heeft u de mogelijkheid om een proefrit te maken. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder.

Maak een keuze uit het uitgebreide assortiment

Als u een nieuwe scooter wilt kopen, dan zit u zeker goed bij deze scooter- en fietsenwinkel in Arkel. U maakt hier namelijk de keuze uit een tal aan merken, zoals Aprilla, Piaggio, Super Soco en SYM. Of u nu een tweedehands of toch liever een nieuwe scooter wilt kopen; bij deze specialisten vindt u zeker het gewenste model. Alle voertuigen die ze aanbieden zijn in uitstekende staat. U maakt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment, waaronder:

  • Snorfietsen
  • Snorscooters
  • Bromscooters

Maak een afspraak voor een proefrit

Voordat u een nieuwe of tweedehands scooter gaat kopen, wilt u natuurlijk wel weten hoe deze rijdt. Daarom biedt deze scooter- en fietsenwinkel de mogelijkheid om een proefrit te maken. Om een afspraak hiervoor te maken, neemt u gerust contact op met de specialisten.

Stel al uw vragen

Als u een tweedehands of een nieuwe scooter wilt kopen, kunt u zeker terecht bij deze scooter- en fietsenwinkel in Arkel! Heeft u vragen of wenst u advies voordat u een proefrit gaat maken? Neem dan gerust contact op met de specialisten. Ze vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voorzien u desgewenst van gedegen advies. Uiteraard bent u ook van harte welkom om de showroom te bezoeken. Loop hiervoor gerust eens binnen!