HV Corbulo
Image default
Marketing

Maak indruk met een animatie

Maak indruk met een animatie

Wanneer je een verhaal vertelt wil je mensen boeien, raken, en zorgen dat ze jouw verhaal onthouden. Dat vraagt om een heldere, korte en bondige manier van vertellen. Maar het werkt nog beter als je het laat zien. Mensen onthouden visuele informatie nu eenmaal een stuk beter. Een erg geschikt medium om jouw verhaal mee te vertellen is een animatie.

De voordelen van een animatie

Een succesvolle animatie is kort en krachtig en duurt vaak tussen de zestig tot negentig seconden, met uitloop naar twee minuten. Binnen deze tijd moet jij jouw hele verhaal vertellen. Hierdoor wordt je bij een animatie laten maken gedwongen om tot de kern te komen, waardoor je een heldere boodschap creëert voor jouw doelgroep. Nog een voordeel is de totale ontwerpvrijheid die je hebt tijdens het proces. Je bent niet gebonden aan de werkelijkheid of bepaalde situaties of mogelijkheden, waardoor je helemaal los kunt gaan en de animatie precies kunt maken zoals je wilt. Het is hierdoor ook makkelijk om grafische elementen uit jouw huisstijl te verwerken in de animatie, voor een herkenbare uitstraling en te zorgen voor eenheid in de communicatie.

Een animatie laten maken

Natuurlijk kun je zelf gaan stoeien met het maken van een animatie, maar wil je er zeker van zijn dat jouw animatie zijn doel behaald? Dan doe je er goed aan om jouw animatie door een professionele partij te laten maken, zoals animatiestudio ZoomWorks. Zij hebben ruime ervaring met het maken van 2D animaties, 3D animaties, tekenanimaties… maar ook met videoproducties. Van online marketeers en tekstschrijvers, tot grafisch vormgevers, animators en audio engineers… ze hebben alles in eigen huis. Hierdoor kun je snel met ze schakelen en hebben zij controle over het volledige proces. Een animatie laten maken bij ZoomWorks is altijd weer een feestje, door de persoonlijke communicatie en creatieve mensen!

Wat wil je nog meer weten?

Ben jij enthousiast geworden en benieuwd naar voorbeelden van animaties die ZoomWorks voor haar klanten heeft mogen maken? Of wil je meer informatie over een animatie laten maken? Neem een kijkje op de website van ZoomWorks of neem direct contact met ze op! Ze helpen je graag verder.

https://zoomworks.nl/animatie-laten-maken/