HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Met dit type woning steel je de show in de wijk

Het bouwen van een eigen woning is natuurlijk het mooiste dat er maar is. Je ontwerpt de woning namelijk helemaal volgens je wensen en eisen en weet daardoor zeker dat iedere vierkante meter van de woning optimaal wordt benut. Misschien kies je graag voor een groot kookeiland, een zitgedeelte met kachel of een balkonnetje waar je iedere ochtend de dag kunt starten. Maar ook op het gebied van de stijl van de woning is er enorm veel mogelijk. Met dit type woning trek je meteen de aandacht in de buurt.  

Luxe en elegantie komen samen in een notariswoning  

Of je nu woont in een dorp of in de stad, je hebt vast en zeker wel eens een keer een notariswoning gespot. En de kans was toen erg groot dat deze bouwstijl meteen je aandacht trok. Dat is ook helemaal niet zo gek, want luxe en elegantie komen perfect samen in dit type woning. De woning straalt karakter uit en het is een feestje om er in te mogen wonen.  

Oud ontmoet nieuw in een prefab constructie  

En wie dacht dat het bouwen ervan een tijdrovende klus is, heeft het mis. Kies gewoon voor prefab woningbouw. Want nadat je akkoord hebt gegeven op het ontwerp, wordt de productie ervan erg snel in gang gezet. En hierdoor arriveren de prefab op het door jou aangekochte kavel. Makkelijker kan het dus haast niet.  

Een prefab notariswoning wordt enorm snel in elkaar gezet  

En de bouw van de woning op locatie? Dat gaat zelfs nog steller. De prefab onderdelen van de notariswoning worden als het ware als een puzzel in elkaar gezet. En hierdoor staat het frame erg snel als een blok. Op het gebied van de afwerking kun je bijvoorbeeld kiezen voor bakstenen in verschillende soorten kleuren. De keuze is volledig aan jou.  

https://houseoflo.nl/prefab-notariswoningen/