HV Corbulo
Image default
Mode en Kleding

Ontdek waarom Segers de beste keuze is voor horecakleding

Bent u op zoek naar de horecakleding van Segers of wilt u eerst graag meer ontdekken over dit Zweedse merk? Dan bent u op de juiste plek óf u gaat direct naar de website van Segers. Dit Zweedse merk bestaat al sinds 1943 en is een erkend merk voor bedrijfskleding. Vele toptalenten dragen deze kleding, omdat het lekker zit, lang meegaat en een professionele uitstraling heeft. Niet alleen in de keuken wordt de horecakleding van Segers gedragen, maar ook kelners, bartenders en hotelreceptionisten stralen kunde en expertise uit met deze items.

Deze kleding wordt ambachtelijk geproduceerd

Borås is een plaats in Zweden waar de Segers zorg- en horecakleding ambachtelijk wordt geproduceerd in eigen fabrieken. Het merk heeft de volledige controle gedurende het gehele productietraject. Zo kunnen ze u telkens weer verzekeren van de beste kwaliteit in duurzame kleding. Al sinds 1943 hebben ze dan ook de filosofie om nette en functionele bedrijfskleding te ontwikkelen, voor zowel keukens, restaurants en hotels als de zorg. Dus, indien u niet op zoek naar bent naar horecakleding, maar juist naar zorgkleding van Segers, helpt het enthousiaste team u natuurlijk ook graag verder. Zo kunt u kiezen voor denim look-a-likes die hun kleur langdurig behouden. Of kies voor een mix van lyocell en polyester; duurzame materialen die zacht en koud aanvoelen en snel drogen na het wassen.

Ontdek de vele locaties in Europa

Wilt u eens om de tafel zitten met een teamlid zodat u een bestelling kunt plaatsen of heeft u vragen? Bekijk dan de website waar u de vele verkooppunten ontdekt. In Europa zijn er ontzettend veel te vinden, waarvan één in Nederland. Belt u liever in plaats van een bezoek te brengen aan een verkooppunt? Uiteraard vindt u ook de contactgegevens op de overzichtelijke website. Profiteert u binnenkort al van de topkwaliteit van de horecakleding van Segers?

Gerelateerde artikelen

Koop complete sets met babykleding in deze toffe webshop

Dameskleding online bestellen: het gemak van shoppen vanuit jouw eigen woonkamer

Een trouwpak kopen van een ervaren kwaliteitsmerk