HV Corbulo
Aanbiedingen

Pelletkachel voor de laagste prijs van Nederland

Hoe lekker is het om in de winter lekker warm te vertoeven in de huis, met een knisperend haardvuurtje op de achtergrond? Dat effect kunt u natuurlijk bereiken met een houtkachel, maar heeft u ook al eens aan een pelletkachel gedacht?

Dat zijn kachels die op pelletkorrels werken en zorgen voor een gelijkmatige, schone en continue verbranding. Daar plukt u de vruchten van, want dat merkt u in de portemonnee. Bovendien is het ook nog eens goed voor het milieu.

Bacor Houtkachels

  • Goedkoopste van Nederland
  • Eigen installatie team
  • Eerlijk en vakkundig advies
  • Kachels en rookkanalen uit voorraad leverbaar
  • 400+ kachels op voorraad
  • Bezorging in heel Nederland
  • Gratis bezorging vanaf €1.000

Bezorging door heel Nederland

Dit bedrijf beschikt over een eigen installatieteam en bezorgt de pelletkachels door heel Nederland. Vanaf €1.000 doen ze dat zelfs gratis. Waar u ook op zoek bent naar een pelletkachel: in Breda, Tilburg, Den Bosch of Roosendaal.

Wanneer u ervoor kiest om de kachel te laten verzenden, wordt hij al binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd. Daarnaast kunt u hem natuurlijk ook een bezoek brengen aan de showroom en de kachel daar afhalen. Maar ook even de mooie producten bekijken, natuurlijk. Zodoende kunt u ze ook brandend bekijken.

Fysieke showroom omgeving Dordrecht

We begrijpen dat u niet zomaar een pelletkachel op het internet bestelt. U wilt natuurlijk eerst eens in het echt aanschouwen hoe het allemaal werkt. Breng dus gerust een bezoek aan de showroom aan de Ir. Lelystraat 1a in Werkendam.

Het is wel verstandig om een afspraak te maken, want de showroom is doordeweeks op afspraak geopend. Daar bent u na het maken van een afspraak van harte welkom voor een vuurshow en een heerlijke bakkie koffie.