HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Software-licenties.nl: dé plek voor Office op je Mac

Kies je voor een Mac, dan hoef je Microsoft Office niet achter te laten. MacOS is vooralsnog het enige andere besturingssysteem waar ook Microsoft Office voor beschikbaar is. Mocht je Windows dan ook een beetje beu zijn, maar ben je wel een fervent gebruiker van Office dan is er dus een gedegen alternatief. Office voor Mac koop je bij Software-licenties.nl. Benieuwd wat ze voor je kunnen betekenen? Dat lees je in deze blog!

Scherpe prijzen

Software-licenties.nl is jouw ideale partner als het gaat om kwaliteit software voor een scherpe prijs. Zowel het aanschaffen als installeren van de software werkt bij hun uitstekend, daarnaast staat er een team aan specialisten klaar die jou 7 dagen per week helpen mocht je toch tegen een probleem aanlopen. Zij stoppen pas als de software 100% naar tevredenheid werkt.

Professionele handleidingen

Dankzij de praktische handleiding die je krijgt bij elke bestelling kan je eenvoudig stap voor stap de installatieprocedure doorlopen. Heb je nog een oude versie van de software op jouw computer of laptop staan welke verwijderd dient te worden? Geen zorgen, want ook dit staat beschreven in de handleiding. De specialisten van Software-Licenties houden al hun handleiding up-to-date en werken deze dagelijks bij met tips om het installeren voor jou nog eenvoudiger te maken.

Veilig winkelen

Software-licenties.nl wordt uitstekend beoordeeld door Nederlandse en Belgische klanten op basis van de software en de klantenservice die zij bieden. Naast hun jarenlange ervaring bieden zij ook zeer voordelige prijzen in vergelijking met hun concurrenten. Dankzij het Webwinkel Keurmerk kan je er altijd zeker van zijn dat je de software bij de juiste webwinkel aanschaft. 

Ook voor iPhone en iPad

De apps van Word, PowerPoint en Excel zijn eenvoudig en zonder kosten te installeren op je iPhone en iPad. Op beide systemen biedt het een intuïtief ontwerp, wat het werken op je mobiele apparaat een heel stuk aangenamer maakt dan voorheen. Microsoft heeft er namelijk voor gezorgd dat het hele scherm optimaal benut wordt. De iPhone versie biedt door zijn compactheid slechts enkele van de vele functionaliteiten die de desktopversie wel heeft. Echter is de applicatie wel ideaal om onderweg of even snel op kantoor de laatste tekstuele aanpassingen te maken en op te slaan in de cloud.