Uw koerier in Den Bosch en omstreken

U wilt toch ook graag een partner in de transport en logistiek waar u op kunt bouwen. U wilt zich toch immers geen zorgen maken of uw pakket wel op het afgesproken tijdstip aankomt? Ongeacht of het een envelop, klein pakket, pallet of grote zending tot 10.000 kilo betreft, u laat deze natuurlijk het liefst door één vertrouwd bedrijf verzenden. Kiest u daarom voor A. Kentie en Zoon als uw koeriersbedrijf in Den Bosch en omstreken. Hun klanten kunnen er altijd op vertrouwen dat zendingen op het juiste tijdstip op de juiste locatie worden afgeleverd.

Kies uit meerdere diensten

Voor een goede koerier Den Bosch niet uit? Het kan als u in zee gaat met A. Kentie en Zoon! Zij regelen graag een transport of koeriersdienst voor u. Dit bedrijf specialiseert in spoedeisende zendingen; daarnaast bieden zij echter nog vele andere koeriersdiensten aan. Deze verzorgen zij zowel stedelijk, regionaal, nationaal als internationaal – wel zo handig! De service die dit bedrijf biedt is altijd kwalitatief, betrouwbaar, snel en flexibel. Hoe gaat deze koerier uit Den Bosch precies te werk? Zij sturen eerst een koerier om bij u de zending op te halen. Vervolgens zorgen zij ervoor dat deze zeer vlot op de juiste afleverlocatie bezorgd wordt. Uw zending mag tot twee kubieke meter groot zijn en het maximale zendingsgewicht is vastgesteld op 500 kilogram. De dienstsoorten die dit bedrijf stedelijk, regionaal, nationaal en internationaal aanbiedt:

  • Spoedtransport: een directe spoedrit met een zendingsgewicht van 1000 – 10.000 kilogram
  • Sneltransport: een directe spoedrit met een zendingsgewicht van 500 – 1.000 kilogram
  • Koeriersdienst: een directe spoedrit met een zendingsgewicht tot 500 kilogram
  • Koeltransport: een directe spoedrit, gekoeld met een zendingsgewicht tot 1.000 kilogram
  • (Charter)distributie: een voertuig dat voor een dag(deel) in te huren is om verscheidende (transport)werkzaamheden te verrichten
  • (Exclusive) Time Critical Linehauls

Uw goederen door de experts laten vervoeren

Als deze koerier in Den Bosch in de arm neemt, hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. De chauffeurs van dit bedrijf hebben de juiste ervaring, kennis en certificaten om al uw vervoer te regelen. Uw zending wordt op de juiste tijd, op de juiste locatie bezorgd. Graag meer weten? Neemt u dan zo snel mogelijk contact met hen op!

https://kentiekoeriers.nl/