HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Vikan schoonmaakmiddelen

Vikan is wereldwijd een toonaangevende leverancier van hygienische reinigingstools voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en andere sectoren die te maken hebben met strikte hygiene omgeving. Het hoofdkantoor is gevestigd in Denemarken en zij hebben meer dan een eeuw ervaring op gebied van hygiëne, dankzij de lange ervaring binnen deze sector hebben zij zeer professionele schoonmaakhulpmiddelen ontwikkeld.

 

Het bedrijf is in 1898 opgericht. In de daaropvolgende decennia groeide Vikan, ging het internationaal en werd het bedrijf breder ingezet. De horeca industrie is altijd de kernfocus gebleven.

 

Schoonmaakhulpmiddelen

De schoonmaakhulpmiddelen die bij Vikan worden ontwikkeld, zijn gemaakt om vooral één ding te doen: werken. Want als het niet werkt, dat wil zeggen als zij hun werk niet effectief en efficiënt doen, dan voldoet het niet aan het kerndoel, namelijk hygiëne idealen waarmaken.

 

Ontwikkeling

Door het verzamelen van kennis over wetenschap, regelgeving, industrie en nog veel meer op het gebied van hygiëne, kan Viking blijven (door) ontwikkelen. Daarnaast word er na het (door)ontwikkelen van een product ook heel veel getest. In samenwerking met klanten, zodat het bedrijf feedback krijgt op de ontwikkelde producten en dit ervoor zorgt dat ze op de goede weg blijven zitten wat betreft ontwikkeling van schoonmaak.

Onafhankelijke schoonmaakgroothandel

Facility Trade Group is een onafhankelijke schoonmaak groothandel, gespecialiseerd in non-food horecaproducten, hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen en -machines. Als groothandel schoonmaakartikelen is dit een greep uit het assortiment van Vikan producten bij Facility Trade Group:

 

  • Vetkwast

  • Handschaper

  • Afwasborstel

  • Vloertrekker

  • Wandhouder

  • Bezem

  • Afwasborstel

 

Facility Trade Group biedt naast een breed assortiment voor de producten van Vikan. Op de website van Facility Trade Group is meer informatie te vinden over het assortiment van Vikan.

 

https://facilitytradegroup.nl/merken/vikan/