HV Corbulo
Image default
Winkelen

Voor duurzame spenen, hip kinderspeelgoed en schoonmaakproducten

Vraag je je wel eens af wat de aarde met al dat plastic moet wat je dagelijks in de prullenbak gooit? Kinderspeelgoed is vaak ook van plastic gemaakt; dat kan niet goed zijn voor het milieu en voor je kindje. Daarbij breng je bij je persoonlijke verzorging en als je het huis schoonmaakt ook altijd schadelijke stoffen het riool in, maar waar gaan die naartoe? Het is tijd dat daar verandering in komt. Bij Hip & Bio hebben ze daarom hip kinderspeelgoed, fopspenen, schoonmaakproducten en verzorgingsproducten waarmee je het milieu eigenhandig een beetje spaart.

Een ruim assortiment

Bij deze webwinkel geven ze om het milieu en dat zie je in het assortiment dat ze aanbieden. Er is hip kinderspeelgoed gemaakt van duurzame en ecologische materialen. Je vindt er een grote collectie fopspenen gemaakt van natuurrubber, zodat je kindje daar veilig op kan sabbelen. Daarnaast zijn er ecologische schoonmaak- en verzorgingsproducten voor kinderen en volwassenen, zoals een shampoo- of conditionerbar, natuurlijke deodorant en herbruikbare wattenstaafjes. Als laatste kun je er terecht voor producten voor in huis en onderweg, zoals een bee’s wrap als vervanger voor huishoudfolie, EcoPods en Food Huggers. Alles is bedoeld voor het vervangen van schadelijke materialen en stoffen, zodat jouw huishouden een stuk milieuvriendelijker wordt.

Veilig speelgoed voor je kindje

Uiteraard wil je graag dat je kindje met hip kinderspeelgoed speelt, maar je wilt ook dat dit speelgoed veilig is en dat het het milieu niet schaadt. En net zoals bij de andere producten het geval is, hoeft dat al lang niet meer zo te zijn. Er zijn voldoende alternatieve opties die veel minder schadelijk zijn en vaak ook goedkoper, omdat je ze kunt blijven gebruiken. Investeer in hip kinderspeelgoed, verzorgingsproducten, schoonmaakmiddelen en spenen van Hip & Bio en jij draagt zelf ook bij aan een beter milieu voor iedereen.