HV Corbulo
Image default
Auto's en Motoren

Autorijles nemen in Utrecht bij rijschool Vlam

 

Autorijles nemen in Utrecht bij rijschool Vlam 

Je woont in Utrecht en je wilt je Autorijles nemen in Utrecht ? Dan is de rijschool Vlam die je moet hebben. Onze rijschool zit hoog behaald van je rijbewijs. De tarieven van autorijles heel erg goedkoop. Dit is erg goed als je avonden en weekenden. Onze agenda is erg flexibel voor werken mensen die overdag niet kunnen verminderen.

 

Autorijles bij rijschool Utrecht Vlam 

Als je autorijles wilt nemen in Utrecht, dan is de rijschool Utrecht Vlam die de hoogste kwaliteit kan aanbieden. Onze rijschool heeft het hoogste slagingspercentage in ─Śn te slagen. Voor ons is belangrijk dat je zometeen zelfstandig in je eigen auto veilig kan Het is van belang dat je de basis kennis goed. Dit zijn bezig met je auto, de theorie in de praktijk en waarneming. Sneller zicht van wel het inzicht, zien wij het en dit gaan we aan je goed leren tijdens het autorijles, zodat je altijd en overal veilig in Utrecht.

 

 

Info Theoriecursus 

 

Je kan bij rijschool Vlam niet alleen voor praktijk maar ook voor Theoriecursus kan je terecht. Wij bieden onze opleiding in weekenden van door de weken. Je volgt een twee daagse cursus. De tweede halve dag sluit aan je examen. Warm drinken of koud zit in de prijzen grepen. Onze locatie is binnen een lus afstand van 5 minuten van CBR. Voor al deze goede service vragen wij slechts 120euro inclusief examen. 

 

Spoed rijopleiding 

 

In slechts 7 dagen kan je rijbewijs halen bij rijschool Vlam. Als je theoriecursus behaald heb, dan kan je al gevolgd voor Spoedcursus. Spoed opleiding kan al vanaf 7, 9 of 10 dagen. Wij hebben onze eigen oefenterrein. Je praktijkexamen wordt direct gereserveerd, zodat spoed aan toe leeft. Wij zijn het adres voor je rijbewijs om snel te halen.

 

Voordeel Rijschool Utrecht Vlam

 

Een rijschool die altijd actief is met verminderen, dan praat je over rijschool Vlam. Wij zijn bekend met onze kwaliteit en eigen lesmethode. Over onze voordelen gesproken, welke heb je bij deze school: 

Kwaliteit en ontspannend acheter het stuur staat hoog. Klantvriendelijk rijinstructeurs en de tarieven zijn gunstiger, dan de andere. Kwaliteit wordt aangeboden met ons hoger slagingspercentage. Altijd je eerste autorijles is gratis deze autorijschool. Je kan zelf het tempo bepalen van je niveau. Door de weken van weekenden te verminderen. Studenten komen in reizen voor 15% korting op het eerste lespakket. Gloednieuwe lesauto’s. ontspannen. Koffie tussendoor. Benieuwd naar ons?

Start meteen met je rijlessen en maak kans op grote korting. Na gratis proefles kan je vaak beginnen met je rijles. Aanmelden is gratis en kan snel via onze website. Wij nemen zo spoedig contact met je op. Telefonisch zijn we ook altijd bereikbaar.

https://www.rijschoolvlam.nl

Gerelateerde artikelen

Een Piaggio Zip SP in mat zwart uitgevoerd

De beste mini-tractoren vindt u bij een ISEKI dealer

Goede en voordelige rijlessen bij rijles Den Haag