Security Specialist / Security Consultant

Security Specialist / Security Consultant

Security Specialist / Security ConsultantActiefWat ga je doen?
Als Security Specialist / security consultant draag je bij aan de implementatie van het informatiebeveiligingsbeleid van de anatomie door het veilige en juiste gebruik van ict-middelen. Je definieert, doet voorslaan en implementeert noodzakelijke informatiebeveiligingstechnieken en -praktijken in overeenstemming met normen en procedures voor informatiebeveiliging. Je draagt bij aan beveiligingstoepassingen, bewustzijn en naleving door raad, support, kennisgeving en training. Je werkt gestructureerd en bent in staat om knelpunten te bemerken en hier op een pro actieve methode op te reageren. In een snel veranderende omstreken ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zoek je naar de best mogelijke oplossingen voor de gast en anatomie.

Wie zoeken we?

Je bent de beste in je vak of hebt de ambitie en de potentie om de beste te worden. Je hebt de overgave om te blijven opsteken, je nieuwe technologieën eigen te lepelen en jezelf continu te ontwikkelen. Je hebt de pioniersgeest en drive om nieuwe technologieën, methodieken en concepten toe te stappen in projecten en bij klanten. Je vindt het leuk om cognitie te delen met collegas, klanten en vakgenoten. Je bent een ware professional en gezant voor cimsolutions. Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de koper en voor de medewerker centraal staan.

Wij verdedigen graag security onderwijzers / security consultants met meerdere jaren ervaring.
Daarnaast beschik je over :
een afgeronde hbo/wo onderwijs met een sterk ict component ( security management/ informatiebeveiliging ) ;
ervaring met het lopen in de rollen security expert of security consultant ;
gecertificeerd in cism, cissp, isfs ( iso/iec 27001/2 ) en cloud ;
gecertificeerd in it en management processen ( itil v3/v4, asl2, bisl ) ;
bij preferentie gecertificeerd in lean it en tmap suite test engineer ;
cognitie van informatiebeveiliging, privacy ( avg ), data protection ( gdpr ) en of bio/ bir ;
cognitie van ib compliance en/of risicomanagement processen ( iso 31000 ) ;
cognitie van en aantoonbare ervaring met cyber security, security bouwkunst, tcp/ip gerelateerde protocollen, netwerken en netwerkapparatuur ;
cognitie van agile scrum of safe ;
uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel nederlands als engels ;
een rechtsgeldig rijbewijs b.

Wie zijn wij?

Cimsolutions is een rustiek opererende anatomie met vestigingen in mokum, best, deventer, groningen, maastricht, rotterdam en vianen. Door onze brede klandizie, in business, overheid en industry, zijn wij op zoek naar kandidaten voor al onze filtreren vestigingen in nederland. Al 28 jaar ondersteunen wij onze klanten met hoogwaardige ict instituten en oplossingen die het onderscheid maken. Onze klanten dienen tot de top 500 organisaties in nederland en bevinden zich door heel nederland. Cimsolutions is hét ict handelsbedrijf voor instituten en oplossingen van lange duur en figuurlijk impact. Wij hebben geen maatstaf oplossingen, maar geeft eeuwig maatwerk. Door gebruik van de laatste methodieken en technieken en innovatieve oplossingen maakt wij het onderscheid bij onze klanten. Learn, create and make it work

Wat bieden we?

Werken bij cimsolutions betekent werken bij een dynamische, geldelijk gezonde organisatie. Een lijf met de charme van een middelgroot concern, hetgeen tot uiting komt in de persoonlijke aandacht voor onze medewerkers. Zo opsporen wij het important dat onze medewerkers goed en up-to-date zijn opgeleid en bovendien de juiste begeleiding en steun krijgen. Daarnaast doen wij ieder jaar mee aan de verkiezing tot top employer, waarbij wij in 2020 door het onafhankelijke top employers institute voor de veertiende maal zijn uitgeroepen tot top employer nederland. Verordonneren waarop wij onderscheidend zijn : primaire arbeidsvoorwaarden, training en realisatie, cultuur en innovatie. Onze klanten zitten merendeels in de overheid, business en industry. Met 7 vestigingen in holland bezitten we daarbij meestal een standplaats bij jou in de buurt van waaruit je zoveel misschien regionaal wordt ingezet op uitdagende opdrachten bij onze klanten.

Wat bieden we nog meer :

Behalve een vast dienstverband, een max. Verdienste van € 8. 000, bonusregeling, leaseauto, pensioenregeling en onkostenvergoeding ; uitdagende state-of-the-art en hightech projecten bij of voor gerenommeerde klanten ruim opleidingsbudget en onbegrensde doorgroeimogelijkheden ; kennissessies met andere ict professionals in jouw specialisatie over aansprekende onderdrukken ; regelmatig sociale uitjes zoals sportdagen, weekendjes weg en gezellige borrels.

Heb je animo?

Wij menen het leuk om op ons hoofdzetel of één van onze lokale vestigingen bekende te lepelen.

https://www.vindazo.nl/keywords/security-manager.html