HV Corbulo
Image default
Wijn

Bied mee tijdens een wijnveiling van het eerste gespecialiseerde wijnveilinghuis in Nederland

Er gaat niks boven de unieke sfeer in een veilingzaal. Maak dit mee tijdens een wijnveiling van Winefield’s Auctioneers. Dit wijnveilinghuis zit in Amsterdam, maar heeft soms ook wijnveilingen in Singapore. U brengt uw bod uit als u fysiek aanwezig bent bij de veiling of op één van de andere manieren. Zo kunt u van tevoren ook een schriftelijk bod uitbrengen, biedt u live online of telefonisch mee tijdens de wijnveiling. Bij de laatste mogelijkheid is één van de medewerkers van het wijnveilinghuis uw ogen én oren in de zaal tijdens de veiling van de lots waar u interesse in heeft. U bepaalt zelf wat u maximaal wilt besteden aan de exclusieve wijnen en onze werknemers proberen de lot voor een zo laag mogelijke prijs te kopen.

Ervaar een bijzondere sfeer en neem deel aan een wijnveiling

Als u interesse heeft in één van de wijnveilingen, meldt u zich dan hiervoor aan. Een wijnveiling begint altijd op zondagochtend om 11.00 uur, maar u bent van tevoren al welkom om 10.30 uur. Dan is er namelijk een voorproeverij en maakt u kennis met de wijnen waar uw interesse naar uitgaat. U proeft de wijnen en beoordeelt zo of deze bij uw smaak passen. Ook lopen er wijnexperts rond die graag uw vragen beantwoorden over de wijnen én u advies geven op basis van de wensen die u heeft. Soms blijft er na de veiling nog wijn over, bijvoorbeeld als het minimumbedrag tijdens één van de veilingen niet behaald wordt. Op deze wijnen kunt u bieden tijdens een aftersales.

Laat u informeren en word een deelnemer van een unieke wijnveiling

Maak kennis met Winefield’s Auctioneers en win informatie in over de eerstvolgende wijnveiling. Zodra u zich hiervoor inschrijft, heeft u een plekje en begint de voorpret. Bekijk de catalogus die online staat voorafgaand aan de veiling goed, zodat u weet welke wijnen er aan bod komen. Als u vragen heeft of nog meer informatie over een bepaalde wijn wilt, neem dan contact op met de wijnexperts van dit wijnveilinghuis.

https://www.winefields.com/