HV Corbulo
Image default
Dienstverlening

Bij Attractivate leer je alles over flirten, daten en méér!

Een beetje hulp tijdens het daten, dat kan iedereen wel gebruiken toch? Want zeg nou zelf, er zijn maar weinig mensen onder ons die hun hand niet omdraaien voor een date. Iedereen maakt zich wel zenuwachtig van te voren: wat moet ik aan, zie ik er wel leuk uit, hoe zit mijn haar het leukst, wat zal de ander van mij vinden, zal ik wel spontaan zijn of juist dichtslaan? Attractivate kan jou persoonlijke coaching bieden op het gebied van dating, zodat ook jij een ster wordt daten!

Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Hoe kan ik het beste iemand versieren?
  • Hoe kan ik het beste andere mensen ontmoeten?
  • Hoe kan ik zien dat een ander interesse in mij heeft of met mij aan het flirten is?
  • Hoe kan het dat het anderen makkelijk af lijkt te gaan maar het mij maar steeds niet lukt?
  • Hoe komt het dat mijn dates vaak ongemakkelijk verlopen?
  • Wat moet ik zeggen tijdens mijn dates, ik heb echt geen idee?
  • Ik word vaak afgewezen, waar zou dat aan kunnen liggen?
  • Ik vind het moeilijk om een leuke partner te vinden en heb tot nu toe geen tot weinig succes hierin gehad.
  • Ik sta open voor een relatie en wil niets liever dan samen oud worden met een fijne partner.

Dan kan jij zeker een steuntje in de rug gebruiken van een dating coach. En jij bent heus niet de enige met bovenstaande ‘problemen’, ontzettend veel mensen lopen tegen bovenstaande punten op.

Onze dating coach Cees gaat op een relaxte manier met jou aan de slag. Met de ACE (Aantrekkingskracht, Communicatie, Emotionele binding) methode zal hij ervoor gaan zorgen dat jij veel beter wordt in daten en de successen zal gaan behalen waar je zo op hoopt.

Er wordt gewerkt aan je zelfvertrouwen, er worden verschillende vaardigheden geoefend en je krijgt de leukste tips en opdrachten.

Wil jij je aanmelden bij Attractivate en aan goede skills geholpen worden door Cees? Contact leggen kan door te mailen, bellen of appen. Verdere info is te vinden via de website van Attractivate.

https://www.attractivate.nl/