HV Corbulo
Image default
Winkelen

Bij deze aanbieder bestel je een unieke houten poppenwagen met naam

Wanneer je een cadeautje zoekt voor een kind vanaf één jaar, kan het een hele opgave zijn om een uniek cadeautje te vinden. Vaak ontvangt de jarige ook nog veel cadeautjes van andere verjaardagsgasten. Bij Poppenpret, een specialist in onder andere zonnekindpoppen, bestel je nu ook een houten poppenwagen, die je kunt personaliseren met de naam van de jarige. Houten speelgoed is een goede keuze, omdat het lang mooi blijft en ontzettend stevig is. Daarom kunnen de allerkleinsten al met dit speelgoed spelen. In de webshop vind je een loopwagen in verschillende kleuren, zoals blauw, rood, roze, maar ook blank gelakt.

De eigenschappen van de houten loopwagen

Ben je er over uit en wil je een houten poppenwagen met de naam van de jarige cadeau doen? Dan ben je bij Poppenpret verzekerd van een exemplaar van ontzettend hoge kwaliteit. De loopwagens zijn namelijk zeer stevig. Mocht er onverhoopt toch een onderdeel kapot gaan, dan is dit door het gebruik van hout eenvoudig te repareren. De loopwagen is bovendien alleen gebouwd met grote onderdelen, waardoor er geen kans is op verstikkingsgevaar. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat de vloer beschadigd raakt, want de wielen zijn voorzien van een rubberen band. Dit zorgt er ook voor dat de jarige zonder al te veel lawaai kan spelen. Dat is natuurlijk wel zo prettig voor de ouders!

Hoe personaliseer je de wagen?

De houten poppenwagen is eenvoudig te personaliseren met de naam van de jarige door middel van een naamsticker. Deze is beschikbaar in verschillende kleuren voor slechts € 7,50. Je kunt hem daardoor gemakkelijk afstemmen op de loopwagen. De sticker kan op elke plek geplakt worden. Trek de papiertjes van elkaar, kies de gewenste plek, haal het dunne papiertje van het stickervel er vanaf en je gepersonaliseerde cadeau is klaar! Mocht je nog vragen hebben over de loopwagens van Poppenpret, dan kun je altijd contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

https://www.poppenpret.nl/