HV Corbulo
Image default
Dienstverlening

Een gietvloer uitkiezen, waar let je op?

Nederland is over het algemeen een rijk land en daar mogen we trots op zijn. We verdienen gemiddeld €36.000 per inwoner en daar doen we veel leuke dingen mee. Vanwege the big ‘C’ kunnen we al 2 zomers niet echt goed op vakantie. Veel Nederlanders hebben daarom geld gespaard waar ze iets anders mee willen doen. Vanwege inflatie wordt het geld op je bank namelijk steeds minder waard en ook met de kans op hyperinflatie is het slim om niet te lang te wachten met grote uitgaven. Wil jij een nieuwe keuken of een nieuwe auto? Ga op zoek!

Verbouwingen in huis

Omdat er meer geld beschikbaar is zien we een trend waarbij de hele arbeids-branche het druk heeft. Meubelmakers, schilders, loodgieters etc. hebben het enorm druk momenteel. Jongeren voelen ook minder stimulans om zich in te schrijven voor een praktische opleiding dus in de toekomst komt hier nog meer een tekort op. Ook de vloeren-branche heeft het erg druk en sommige bedrijven schieten daarom tekort op het gebied van service. Als jij op zoek bent naar een partij om voor jou een gietvloer te realiseren dan adviseren wij om goed onderzoek te doen en recensies te lezen. Uit recensies kun je namelijk veel opmaken: hoe is de klantenservice van het bedrijf? Hoe gaan ze met klachten om? En hoe is de kwaliteit van de vloeren?

Waar je op moet letten bij het uitzoeken van een gietvloer

–          Kies een betrouwbare partij

Het belangrijkste hebben we net al genoemd, ga in zee met een betrouwbare partij. Sommige mensen kiezen ervoor om een gietvloer te kopen en deze door een externe partij te laten leggen maar dit raden wij ten sterkste af omdat er bij onenigheid of schade aan de vloer met vingertjes gewezen wordt wie de schuldige is. Laat de vloer leggen door dezelfde partij als waar je de materialen koopt, zo is er duidelijkheid over de garantie bij eventuele problemen.

–          Denk goed na over de kleur/het model

Een glittervloer kan heel leuk lijken, maar besef dat een gietvloer bedoeld is voor minimaal 10 jaar (dit omdat het een dure vloer is). Zo kan een glitter over een paar jaar tijd plots gaan irriteren. Kies daarom voor een neutrale kleur waar je verschillende stijlen mee kan combineren. Zo zit je nergens aan vast!

–          Vloerverwarming? Een gietvloer kan goed gecombineerd worden met een vloerverwarming. Heb jij graag warme voeten? Dan is dit zeker een leuke optie voor jou!

–          Prijs Een gietvloer is niet goedkoop en begint met een startprijs vanaf ongeveer €3.000,-. Als jij jouw droomvloer wilt laten leggen dan wil je natuurlijk niet besparen op de kleur of het materiaal. Spaar dan nog even nét iets langer door, dan kan je de vloer kiezen die speciaal voor jou bedoeld is!

 

Kleijn Coatings uit Breda

Woon jij in de buurt van Breda en ben je op zoek naar een betrouwbare partij? Wij adviseren Kleijn Coatings, een Brabants familiebedrijf dat al heel wat jaren actief is in de gietvloeren branche. Voor particuliere gietvloeren en zakelijke gietvloeren.

Gerelateerde artikelen

Heeft u te maken met letselschade in Amsterdam of Rotterdam?

Vergelijk begrafenisondernemers

Voor een cementdekvloer en andere vloerwerkzaamheden kunt u hier terecht