HV Corbulo
Image default
Eten en drinken

Boek een duurzame catering en serveer heerlijke, home-made gerechten aan uw gasten

Wat is een feestje zonder lekkere hapjes en drankjes? Vaak geeft het net dat beetje extra aan uw feestje wanneer de gasten kunnen smullen van verschillende kleine gerechtjes. Echter komt het organiseren van een evenement of feest wel met de nodige werkzaamheden die u moet uitvoeren en is het vaak niet mogelijk om ook nog zelf in de keuken te staan en een diner of lunch te maken. Wilt u verzekerd zijn van heerlijke home-made gerechten? Schakel dan een duurzame catering in en zij nemen het werk voor u uit handen. The Eet-team uit Amsterdam is zo een partij die u volledig ontzorgt. Maar wat mag u van hen verwachten?

Deze cateraar neemt al uw zorgen uit handen

The Eet-team heeft al meer dan 20 jaar ervaring als cateraar en organiseren is werkelijk hun vak. Wilt u de catering laten komen voor het diner, de lunch of het ontbijt? Of enkel voor verschillende hapjes? Wat uw wensen ook zijn: zij regelen het! Bij hen mag u rekenen op biologische en duurzame gerechten, gemaakt van verse ingrediënten en op duurzame wijze geproduceerd. Als voorstander van duurzaamheid gebruiken zij enkel biologische home-made producten en proberen ze zo weinig mogelijk over te houden of weg te gooien. Voor het maken van de gerechten en hapjes gebruiken zij duurzame ingrediënten zoals biologisch vlees en duurzaam gekweekte vis. Naast het verzorgen van het eten zetten zij net dat stapje extra door ook met u mee te denken over het organiseren van uw evenement. Zij hebben in de afgelopen jaren verschillende concepten en presentatiemogelijkheden uitgedacht en ontwikkeld. Zo zorgen zij dat uw evenement geheel volgens thema gecreëerd wordt.

Neem contact met hen op

Van het inzetten van professionele bediening tot het regelen van de entertainment, decoratie en de aankleding: The Eet-team regelt het voor u. Zij hebben altijd graag persoonlijk en direct contact met hun klanten zodat ze goed in beeld krijgen wat de klant wilt. Alleen dan weten ze zeker dat er aan de verwachtingen van de klant voldaan kan worden. Wilt u hen inschakelen voor een duurzame catering? Neem contact op en ze vertellen u er graag meer over!

https://the-eet-team.nl/