HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

De ideale outfits voor warm weer!

De ideale outfits voor warm weer!

Het is eindelijk weer zomer en het is bloedheet. Toch wil je graag een dagje naar het strand, maar zodra je de deur uitstapt begin je al te zweten en je kleding begint aan je lichaam te plakken. Als het zo heet is wil je eigenlijk zo koel en comfortabel mogelijke kleding aan. Maar welke kleding is het beste? Wij hebben de beste outfits voor warm weer voor je op een rijtje gezet!

 

Rokje of shortje

Als het zo warm is wil je het liefst zo min mogelijk van je lichaam bedekken. Kies daarom voor een kledingstuk met zo min mogelijk stof: een rokje of shortje. Doordat het weinig stof heeft zal het maar een klein deel van je lichaam bedekken, waardoor je het minder snel warm krijgt en snel bruin wordt. Kies vooral voor een dunne luchtige stof. Maar de grootste tip: draag je rokje of shortje met alleen je badpak of bikini. Het lijkt dan net alsof je al een hemdje aanhebt, dus een topje dragen is niet meer nodig! 

 

Jurkje

Iets wat altijd luchtig is en los om je lichaam heen zit is een zomerjurkje. Wil je zo min mogelijk van je lichaam bedekken, kies dan voor een kort jurkje. Vind je het juist wel fijn om je benen bedekt te hebben, doe dan een maxi jurk aan. Ga voor een luchtige stof om plakkerigheid te voorkomen en zorg dat het jurkje niet strak aansluit maar wijd valt. Ook de kleur van het jurkje is belangrijk. De kleur zwart neemt namelijk veel warmte op waardoor je het sneller warm krijgt. Kies daarom voor een witte jurk, om zo koel mogelijk de dagen door te komen. Daarnaast zie je er in een witte jurk ook nog eens heel bruin uit!

 

Lange wijde broek

Ondanks dat een rokje of shortje weinig van je lichaam bedekt, kunnen ze wel af en toe strak zitten, al helemaal wanneer ze van een stugge stof als spijkerstof zijn gemaakt. Daarom is een lange wijde broek ook een goede optie. Deze zal niet strak zitten en valt rustig om je lichaam heen. Ook is hij makkelijk op te rollen wanneer je toch even met je benen in de zon wil zitten. Zorg er wel voor dat je voor een goede stof kiest, bijvoorbeeld linnen. Dit laat veel lucht door en het ziet er vooral erg stijlvol uit!

 

https://www.ibizamode.nl/

Gerelateerde artikelen

Tips voor het onderhouden van de accu van uw scooter

Evenement? Huur een tent!

Social media voor je bedrijf: Leuk, maar hoe?