HV Corbulo
Image default
Architectuur

De inbouw gashaard gaat als een lopend vuurtje door Nederland

Met de technologie van vandaag de dag is het voor steeds meer mensen mogelijk om een inbouw gashaard in hun woning te realiseren. Er zijn scherp geprijsde opties op de markt en het bouwproces is door jarenlange ervaring steeds vloeiender geworden. De grote voordelen van een inbouw gashaard zijn in twee woorden samen te vatten: gemak en stijl. Met de nieuwe Eco Wave-technologie, ontwikkeld door de bekende inbouw gashaardleverancier DRU, wordt het zelfs mogelijk om op verantwoorde wijze te genieten van een warme en authentieke vlam in uw woonkamer. Tal van andere technologische ontwikkelingen op het gebied van haarden maken deze al gemakkelijke keuze nu nog aantrekkelijker.

Wat houdt Eco Wave in?

Om even snel een technologie uit te lichten: Eco Wave. Door middel van deze vernieuwing kunt u met een gerust hart genieten van uw nieuwe haard. De Eco Wave-technologie zorgt ervoor dat u niet altijd een immense hitte hoeft te trotseren als u gewoon een grote vlam wilt hebben voor de ambiance in uw huis. Hierdoor geniet u van een grote vlam zonder dat het meer warmte levert. In principe houdt dit in dat er veel meer speelruimte is met de vlam-temperatuurcombinatie. Deze is natuurlijk makkelijk in te stellen via een tablet of ander smart-apparaat. Deze nieuwe technologie controleert dus eigenlijk de hitte van vuur en legt de teugels in uw handen.

Waar kan ik een dergelijk model halen?

DRU is een gerenommeerd merk en veel leveranciers verkopen veel verschillende modellen die uitgerust zijn met de nieuwe Eco Wave-technologie. Bij het aanschaffen van een inbouw gashaard moet u altijd rekening houden met het inbouwgedeelte van het product. Niet iedere leverancier levert ook de juiste inbouw en om deze reden kunt u het best kiezen voor vertrouwde bedrijven. Eén zo’n vertrouwd bedrijf huisvest zich in Meerkerk en gaat bij de naam van Ambianza. Bij hen slaat de vlam in ieder geval niet in de pan en uw huis kan binnen de kortste keren voorzien zijn van een ingebouwde gashaard.

https://www.ambianza.nl/