HV Corbulo
Architectuur

Richt je huis in met een naturel look

 

Een naturel look, het is iets wat je vaak hoort op het gebied van mode, maar in de woonwereld is de naturel look ook  bekend, hier gaat het naast weinig opsmuk ook over een uitstraling die rust afgeeft en waarin je de natuur terug ziet. Daar passen meubels van de meubelmaker in Oldenzaal goed bij. Wat past er nog bij een naturel look op het gebied van wonen?

 

Wat is een naturel look op gebied van wonen?

Een naturel look op het gebied van wonen kenmerkt zich door het gebruik van neutrale aardetinten die gecombineerd worden met natuurlijke producten, Hierbij kun je denken aan linnen, rotan of riet. Ook leer, beton en hout zie je veel terug in de look van naturel wonen. Zo passen de houten meubels van de meubelmaker uit Oldenzaal er goed bij. Kleuren van meubels of accessoires zijn gebaseerd op de kleuren van de natuur, lichtbruin, beige, donkerbruin en andere verschillende aardetinten. Heb je een tafel van de meubelmaker uit Oldenzaal? Kleed deze dan aan met stoelen en accessoires in pastelkleuren voor een zachte en warm uitstraling of juist met iets meer kleur voor meer pit. Combineer je rotan, riet en ander natuurlijke materialen met veel planten en vrolijke kleuren? Dan krijg een soort botanische stijl of juist een exotisch tintje. Ook daar past bijvoorbeeld weer heel mooi een houten salontafel van de meubelmaker uit Oldenzaal bij.

 

Met wat voor kleuren kun je aardentinten combineren

Nu denk je misschien dat het gebruik van aardetinten in huis redelijk saai kan zijn, maar dat hoeft helemaal niet. Juist de houten meubels van de meubelmaker Oldenzaal maakt het tot een warm geheel. Maar je kun het ook combineren met goud . Goud heeft een hele warme uitstraling en past perfect bij verschillende soorten meubels in aardentinten. Zo steken de meubels van de meubelmaker uit Oldenzaal goed af tegen gouden kussen. Goud geeft je woning meer allure en laat het spreken. Voeg er planten aan toe om wat meer groen in huis te creëren en het is en stijlvol geheel.