HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Een dagje weg met een personenbus

In een personenauto passen maximaal maar vijf personen, soms zelfs vier. Wilt u een dagje uit met meer personen dan dat? Dan zou u ervoor moeten kiezen om met meerdere auto’s op pad te gaan. Echter is dit natuurlijk minder leuk. Een dagje uit begint natuurlijk met z’n allen in de auto of bus. Een personenbus aanschaffen is natuurlijk erg prijzig en vaak heeft u dit niet dagelijks nodig. Gaat u een dagje uit of op vakantie? Huur dan nu een personenbus voor deze dag of dagen. Bij Bultman kunt u terecht voor verschillende personenbussen die u helpen om u en de groep van locatie naar locatie te krijgen, zonder dat u met verschillende personenauto’s hoeft te gaan. Meer weten over een personenbus huren? Lees nu verder.

Diverse personenbussen
Met hoeveel personen gaat u op pad? Aan de hand daarvan kunt u een geschikte personenbus uitkiezen. Een personenbus van Bultman is geschikt voor 7 personen of 9 personen. Ook voor een personenbus met extra laadruimte kunt u hier ook terecht. Heeft u iemand in het midden die in een rolstoel zit? Ook dit vindt u bij Bultman. Een personenbus met automaat is ook beschikbaar. Het is maar net wat u wil. Wanneer u een personenbus huurt dan zitten er 200 vrije kilometers bij in. Daarna kost het €0,22 per kilometer.

Bekijk de mogelijkheden bij Bultman
Een personenbus huren is online zo geregeld. Bezoek de website van Bultman en selecteer de personenbus die u wilt huren. Geef aan bij welke vestiging u de personenbus kunt ophalen en terugbrengen. Er zijn er namelijk meerdere in heel Nederland. Het enige wat u hoeft te doen is borg betalen voordat u de bus mee kunt nemen. Dit krijgt u uiteraard terug wanneer u de personenbus terug komt brengen. Na het betalen hiervan kunt u direct op pad! Geniet van deze dag uit!

Meer informatie nodig?
Bij vragen kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice van Bultman! Bezoek allereerst eens hun website voor meer informatie en neem vervolgens contact met ze op! De adviseurs van Bultman voorzien u graag van advies en kunnen u meer vertellen over de verzekeringen en de service van Bultman.

https://www.bultman.nl/