HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een persoonlijk cadeau?

Op zoek naar een persoonlijk cadeau?

Het vinden van het perfecte cadeau is altijd een lastige klus, hoe veel ervaring je ook met cadeaus hebt. Ben jij op zoek naar een mooi cadeau voor bijvoorbeeld jouw vriend of broer? Dan hebben wij voor jou wellicht wel de gouden tip. De meeste mannen drinken wel eens een biertje. Hoe leuk is het als zij dit kunnen doen uit hun eigen gepersonaliseerde bierglas? Dit vinden wij een super tof idee en daarom raden wij je aan om een bierglas te graveren. Kies ervoor om het bierglas te graveren met zijn naam, een persoonlijke tekst of een logo van bijvoorbeeld zijn favoriete sportclub. Op zoek naar wat meer inspiratie? Lees dan verder.

 

Een persoonlijk bericht

Iemand verrassen met een persoonlijk en origineel cadeau is altijd een goed idee. Grafeer daarom het bierglas met een eigen tekst. Denk hierbij aan de gelegenheid voor meer inspiratie. Is de ontvanger jarig? Dan kun je diegene van harte feliciteren en een leuke verjaardag wens opschrijven. Ook wanneer iemand geslaagd is kun je hem of haar een gegrafeerd bierglas geven met een felicitatie. Het is ook leuk om een leuke herinnering of bijnaam op het bierglas te graveren. Met de naam van de ontvanger op het glas zit je in ieder geval altijd goed! 

 

Maak het cadeau compleet

Het cadeau is natuurlijk pas compleet wanneer je een heerlijk bierpakket toevoegt aan het gegrafeerde bierglas. Dan kan de ontvanger direct gebruik maken van het cadeau. Pak de cadeaus in met een transparante folie en maak dit vast met een paar leuke linten. Zo heb je een mooi geheel en geef je een super leuk en origineel pakket. 

 

Laat een bierglas graveren

Waar wacht je nog op? Bestel online een bierglas en geef aan dat je deze wilt graveren. Dit kan bijvoorbeeld bij Personal Surprise. Op hun website ontwerp je eenvoudig jouw bierglas. De uitgekozen tekst die je in het bierglas laat graveren wordt gelaserd. Dit zorgt voor optimaal behoud van de gravure. Benieuwd naar de mogelijkheden van een bierglas graveren? Kijk op hun website of neem contact met hen op.


https://www.pegamento.nl/

Gerelateerde artikelen

Zo kom jij de zomerdagen door!

3 redenen waarom een schoon kantoor zo belangrijk is

De 5 must haves voor op uw kantoor