HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Ga voor een driewieler of een elektrische driewieler

Ga voor een driewieler of een elektrische driewieler

Een driewieler fiets is een geweldige optie voor mensen die niet meer de balans kunnen vinden op een fiets met twee wielen. Op deze manier is het alsnog mogelijk om te genieten van de buitenlucht met de wind door je haren! De buitenlucht doet je namelijk goed, je kan er beter door slapen en het is goed voor je gezondheid! Zo heb je minder stress omdat jij je hoofd even helemaal leeg kan maken. Wil je meer weten over fietsen op een driewieler? Lees dan snel verder! 

 

Traditionele driewielers 

Een driewieler heeft meer voordelen dan je denkt. De traditionele driewieler is een driewielfiets met één wiel voor en twee wielen achter waarbij de zitpositie zich boven de trapas bevindt. Hierdoor trap je recht naar beneden en zit je relatief hoog op de fiets. De traditionele driewielers zijn licht lopende driewielers waarbij je eenvoudig op- en af kunt stappen. Voor het fietsen op een traditionele driewieler is vaak wel enige oefening nodig. Op een driewieler gebruik je je evenwicht anders doordat het frame van een driewielfiets, in tegenstelling tot een tweewielfiets, niet helt in de bocht. Voor ervaren fietsers is dit even wennen, omdat je het gevoel kunt krijgen dat je omvalt in de bocht.

 

Elektrische driewielers 

Als het fietsen op een traditionele driewieler niet makkelijk gaat, is een elektrische variant wellicht een goede optie. Deze fiets biedt ondersteuning en zorgt ervoor dat je makkelijker tegen de wind in fietst. Er bestaan verschillende soorten elektrische driewielers. Verdiep je dus goed als je er een wilt aanschaffen. Heb je er een op het oog, maar voldoet hij niet helemaal aan de wensen? Een bijkomend voordeel van een driewieler is dat je deze geheel naar wens kan samenstellen. Met een uitgebreide reeks aan opties en accessoires kan de driewieler aangepast worden aan jouw behoeften. 

 

Ontdek de mogelijkheden voor jou

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Maak dan een afspraak en kom erachter welke fiets het beste bij jou past. De medewerkers van Huka helpen je graag om de perfecte fiets samen te stellen. Wil je vast het assortiment bekijken? Ga dan naar de website en laat je inspireren. Heb je vragen? Neem contact op en laat je adviseren.