HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Geen leuk cadeau: een gegraveerd glas!

 

Een leuke manier waarop jij je vriend of vriendin kunt verrassen is met een gegraveerd glas. Zeg maar dag tegen de cliché cadeaus zoals een bosje bloemen, een cadeaubon of een doos bonbons. Een gegraveerd glas is het perfecte cadeau! Een glas kun je namelijk graveren met een tekst naar keuze. Je kunt bijvoorbeeld een datum, of een naam laten graveren. Bovendien kun je ook nog een langere tekst laten graveren. Is jouw vriend of vriendin gek op wijn? Dan is een wijnglas perfect om te laten graveren. Ook voor bierliefhebbers is er een leuk bierglas die je kunt laten graveren. Je kunt dit cadeau ook aan iemand geven die je op een leuke manier voor schut wilt zetten, bijvoorbeeld door een uitspraak te laten graveren die hij of zij ooit gedaan heeft!

Maak het cadeau af met een extraatje

Ga je een bier- of wijnglas laten graveren om aan iemand te geven? Dan is het leuk om deze verrassing helemaal af te maken. Je kunt er namelijk een wijnpakket of bierpakket bij geven. Stel het zelf samen, of koop het pakket al samengesteld. Op deze manier kan de ontvanger van het cadeau meteen genieten van het originele cadeau. Ook is het leuk om er borrelhapjes zoals blokjes kaas of olijven bij te geven voor de ultieme ontspanning!

Een origineel cadeau voor elke gelegenheid

Met cadeautje maak je echt de blits. Deze kun je niet alleen geven aan iemand die zijn verjaardag viert, maar ook bij andere gelegenheden kun je met dit cadeautje terecht. Je kunt het bijvoorbeeld geven aan een jubilaris of een pasgetrouwd stel. Laat een datum of twee namen graveren om hun liefde te bezegelen. Een origineler cadeau bestaat niet!

Een glas laten graveren bij Personal Surprise

Glazen graveren is lastig om zelf te doen. Het is dan ook handig om een partij in te schakelen die dit voor je doet. Dit kan nu heel gemakkelijk bij Personal Surprise. Zij hebben een ruim assortiment aan verschillende glazen die je kunt laten graveren! Bekijk snel de website en laat je eerste glas nu graveren!

 

https://www.personalsurprise.nl/