HV Corbulo
Image default
Bedrijven

Een nieuwe houten vloer begint bij Bax Houthandel

Op zoek naar een houten vloer? Ga je verhuizen en wil je graag een houten vloer laten plaatsen? Dan ben je bij Bax Houthandel aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft twee vestigingen in Nederland, namelijk in Utrecht en Zoetermeer. Daar staan de medewerkers je graag te woord met deskundig advies over een passende houten vloer bij jou thuis. Bax Houthandel bied je daarnaast veel keuze in vloeren: of je nu een eiken vloer wil, een parketvloer of een vloer van lamelparket: dit bedrijf is de specialist als het gaat om een houten vloer.

Ontelbaar veel keuzes in je houten vloer

Alle houten vloeren vind je als consument of klant onder één dak. Dat betekent dat er geen sprake is van tussenhandel. De vloeren worden dus altijd direct af fabriek geleverd. Je hebt de houten vloeren in allerlei soorten en maten en talloze kleuren. Het belangrijkste is wat bij de rest van je huis en je interieur past. Pinterest is overigens heel erg handig om inspiratie op te doen. Er zijn veel soorten hout waar je uit kunt kiezen: eiken, essen, beuken, robijn, tijger hout, teak, ivoor beuken of walnoten. Als je, net als ik, een duurzame keuze wil maken en je huis zo duurzaam mogelijk wil houden, dan kun je het beste de adviseurs vragen om de juiste beslissing te kunnen maken.

Een warme winter met vloerverwarming

Heb je het ’s winters altijd koud? Dan biedt de aanschaf van je nieuwe houten vloer nog een bijkomend voordeel: vloerverwarming! Sommige houten vloeren zijn geschikt om op vloerverwarming gelegd te worden, anderen weer niet. Mocht je geïnteresseerd zijn in een nieuwe houten vloer en vloerverwarming, dan is er op de website een handige vragenlijst beschikbaar die je kunt raadplegen. Dit zijn vragen omtrent de ondervloer, je budget en de vraag of je onderburen hebt in een appartementencomplex. Als ik de mogelijkheid heb om op mijn houten vloer vloerverwarming te kunnen leggen, dan zou ik er geen seconde over twijfelen. Altijd warme voeten, vooral in de vroege koude ochtenduren is dat echt een uitkomst.