HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar goede LED lampen? Let dan hier op!

 

Er zijn veel aanbieders die LED lampen verkopen. Maar waar moet u nou goed op letten wanneer u LED lampen wilt aanschaffen? Er zitten namelijk grote verschillen tussen alle soorten LED verlichting. Welke LED lamp voldoet precies aan al uw eisen? Wij vertellen u graag meer over alles wat u moet weten voordat u LED lampen gaat kopen. Ook vertellen we u waar u ze het beste kan kopen!

 

Fitting en Watt

Om te beginnen is het belangrijk om op de fitting te letten. Maar wat is dit nou eigenlijk? De fitting is het gedeelte van de lamp wat elektrisch en mechanisch wordt verbonden met de lamphouder. Er is keuze uit E14 en E27. Let dus goed op welke aansluiting u nodig heeft, voordat u over gaat tot het kopen van een LED lamp. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de Watt eenheid. Want hoe hoger het aantal Watt, des te meer het vermogen de LED lamp heeft. Neem eens een kijkje op de website van www.ledlampenkopen.nu. Dit is namelijk de specialist in LED verlichting, en bied een ruim assortiment!

IP Waarden

Natuurlijk is het ook belangrijk om te kijken naar de IP waarden. IP staat voor International Protection Rating. Deze waarde geeft aan hoelang een lamp beschermd is tegen stof, vocht en dat soort dingen. Een IP waarde bestaat uit twee cijfers, het eerste cijfer staat altijd voor de bescherming tegen voorwerpen en stof. Het tweede cijfers geeft aan hoe goed het beschermd is tegen water.

LED dimmers

Houdt u ervan om een leuk sfeertje te creëren in uw huis? Dan kunt u altijd kiezen voor LED dimmers. Ze zijn namelijk instelbaar in verschillende kleuren en lichtintensiteit. Ze zijn er bijvoorbeeld in warm wit, extra warm wit en RGB. Ook zijn ze erg milieubewust. U bespaart er namelijk veel energie mee, omdat het minder stroom verbruikt. Dus niet alleen handig, maar ook goed voor uw portemonnee!

Heeft u nog vragen over LED lampen?

Als u merkt dat u tegen iets aanloopt tijdens het bestellen van LED lampen, of heeft u nog andere vragen? U kunt gerust contact opnemen met Ledlampenkopen.nu. Zij hebben alle kennis van alle soorten LED lampen en hebben het antwoord op elke vraag!

 

https://www.ledlampenkopen.nu/