HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Hygiëne

We leven in een periode waarbij een knuffel geven, handen schudden en zelfs ‘’te dichtbij staan’’ als een no-go wordt ervaren. Het coronavirus heeft nieuwe uitdagingen gecreëerd op het gebied van hygiëne. Hygiëne is een essentieel wapen om het coronavirus tegen te gaan. Als we het virus willen verslaan, moeten we een schone omgeving creëren om de verspreiding te stoppen. Niet alleen thuis, maar ook op alle andere plekken zijn hygiënische maatregelen belangrijker dan ooit! 

 

Safe & healthy future

Facility Trade Group is een organisatie die de gezondheid van mensen probeert te beschermen en de wereld veilig wil maken. Dit wordt gedaan door duurzame partnerships met A-kwaliteit producten die hetzelfde denken als Facility Trade Group: Een betere toekomst. Een van die partners is het merk Diversey. Met 95 jaar kennis en expertise ontwikkelt Diversey reinigingstechnologieën die levens redden. De behoeften van de klant wordt centraal gesteld en duurzame oplossingen worden aangeboden, waarbij de bescherming en verbetering van het milieu voorop wordt gesteld. 

 

Internet of Clean 

Internet of Clean staat centraal bij Diversey. Het bedrijf probeert met dit idee mensen en machines met elkaar te verbinden om inzichten in reinigings- en hygiënegegevens om te zetten naar effectieve operaties en respect voor menselijk kapitaal. Hiermee doelt Diversey naar een aanzienlijke productiviteitsverbetering, lagere totale kosten en merkbescherming. 

 

Diversey 

Bent u geïnteresseerd in de producten van Diversey? Dan bent u bij Facility Trade Group aan het juiste adres. Zij bieden namelijk een breed assortiment schoonmaakartikelen aan. Een van de merken is Diversey. Ontdek de mogelijkheden van dit merk op de website van Facility Trade Group.

 

https://facilitytradegroup.nl/

Gerelateerde artikelen

De wetenschap van de sterren

De ideale outfits voor warm weer!

Budgetcontainer, een container voor men die meer ruimte wilt voor een lage prijs