HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

3 redenen waarom een schoon kantoor zo belangrijk is

Het schoonhouden van uw werkplek is belangrijker dan de meeste mensen realiseren. Voor sommige werkgevers lijkt het een extra last om ervoor te zorgen dat een werkplek spik-en-span is. Toch is een schone werkplek heel belangrijk voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid van de werknemers. Waarom? De belangrijkste redenen lees je hieronder.

Productiviteit

De productiviteit van medewerkers ligt veel hoger wanneer zij in een opgeruimde en schone omgeving werken: dit bevestigen verschillende onderzoeken. Wanneer er frisse lucht in het pand is, werken de hersenen beter en raken de mensen minder snel vermoeid. Wanneer er geen bacteriën aanwezig zijn, raken de mensen niet ziek waardoor ze natuurlijk beter en sneller blijven werken. 

Hygiëne

Dit is misschien wel de meest voor de hand liggende reden die u kunt bedenken: hygiëne. Bedrijfshygiëne is ten eerste heel erg belangrijk omdat dit jouw visitekaartje is naar werknemers en klanten toe. Laten zien dat de gezondheid van de medemens belangrijk voor jou is, is enorm belangrijk voor het imago. Zorg er daarom voor dat er geen rottend eten in de koelkast ligt, dat er zeep is voor de handen en dat er regelmatig een schoonmaker langskomt die écht een grote schoonmaak houdt. EW Facility Services biedt kantoorschoonmaak aan en beschikt daarnaast over gecertificeerde schoonmaakspecialisten. Wanneer je hun jouw pand laat schoonmaken, weet je zeker dat de hygiëne goed in orde zal zijn.

Veiligheid

Struikelen, vallen en uitglijden over viezigheid en spullen, zijn nog altijd de grootste reden van het oplopen van een letsel op de werkvloer. Daarom is het erg belangrijk dat de vloer wordt opgeruimd, schoongemaakt en gedroogd. Dit kan gedaan worden door reinigingsmachines. EW Facility Servies zorgt ervoor dat jouw vloer grondig schoongemaakt wordt zodat de veiligheid van uw werkplek geoptimaliseerd wordt.

Meer weten?

Hebben wij jou overtuigd dat je voor de kantoorschoonmaak moet kiezen voor EW Facility Services? Mooi! Benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie? Bezoek dan snel hun website of neem telefonisch contact met ze op.

 

https://www.ew.nl/

Gerelateerde artikelen

Taart door de brievenbus

Wooninspiratie: 3 manieren om teak meubelen toe te voegen aan je interieur

Hoe kies je het juiste tafelkleed?