HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Jouw techniek leverancier!

Als u een technisch bedrijf bent die diensten levert, dan heeft u een leverancier nodig die verstand heeft van uw vak. Daarnaast moet het een voorloper zijn, zodat u altijd de nieuwste producten heeft. Dit kan een lastige klus zijn, omdat u een leverancier wilt met kennis over de techniek. Het moeten experts zijn die u kunnen informeren en adviseren. Ebora is zo’n expert en in het komende artikel leest u over de producten die zij leveren.

 

Druksensor

Een druksensor meet heel gemakkelijk de druk van gassen of vloeistoffen. Een druksensor wordt gebruikt als transducer: hij genereert een signaal als functie van de opgelegde druk. Grote drukschommelingen in een leiding worden op die manier herkent. In de praktijk kunnen druksensoren voor alle mediums worden ingezet. 

 

Pneumatiek

Pneumatiek is een energievorm waarbij samengeperste lucht zorgt voor een energie overdracht.  Dit wordt ook wel perslucht genoemd. Deze perslucht zorgt ervoor dat cilinders en motoren kunnen bewegen. Pneumatiek is daarom van essentieel belang bij het gebruik van sommige machines. Pneumatiek wordt in de praktijk voornamelijk gebruikt bij lichte werkzaamheden.

 

Kijkglas

Dit is nodig om alle energie en stromingen van de leidingen in de gaten te houden. Met een kijkglas kunt u de aanwezigheid, stroming of het niveau van een medium kunnen zien. Een kijkglastoestel wordt ook wel controletoestel of inspectietoestel genoemd. Dit is een venster in een leiding, ketel, tank of silo waardoor je het medium visueel kunt waarnemen. Ideaal voor wanneer dit erg belangrijk is. Een kijkglas kan ingelast worden. Een inlas kijkglas bestaat over het algemeen uit een RVS of stalen basisflens en dekflens, 2 dichtingen en het glas. De flenzen van het kijkglas worden door middel van bouten op elkaar gemonteerd. 

 

Meer informatie bij Ebora!

Dit is nog maar een klein onderdeel van hun aanbod. Heb je interesse in techniek? Kijk dan op hun website! De specialisten bij Ebora kunnen u alles vertellen over deze producten en de werking ervan.

 

https://ebora.nl/