HV Corbulo
Image default
Groothandel

Kies voor houten vloeren van deze expert in regio Limburg en Nijmegen

Biggelaar Parket uit Veghel, tussen Limburg en Nijmegen, is al jarenlang een gevestigde waarde voor al wie kwalitatieve houten vloeren in zijn woning of bedrijfspand wil plaatsen. Een houten vloer geeft een ruimte een warme uitstraling en werkt heel uitnodigend. In hun showroom te Veghel vindt u reeds een grote greep uit hun aanbod. Vindt u toch niet onmiddellijk wat u zoekt? Dankzij hun eigen werkplaats inclusief spuiterij kunnen ze alle vloeren ook op maat maken. U kunt zowel de afmeting als de kleur van het hout zelf kiezen, zodat de vloer naadloos aansluit op de rest van uw interieur.

Maak een afspraak wanneer het voor u past

De medewerkers van Biggelaar Parket staan steeds voor u klaar met gepast advies en de nodige informatie wanneer u houten vloeren in Limburg of Nijmegen wilt laten plaatsen. Hun showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag. Lukt het u niet om binnen de openingsuren langs te gaan? Maak een afspraak en ze ontvangen u graag op een tijdstip dat voor u het beste past. In de showroom vindt u naast houten vloeren ook pvc- en laminaatvloeren. Deze onderhoudsvriendelijke materialen zijn voorzien van een houtlook die niet moet onderdoen voor een echte houten vloer. Het voordeel van pvc en laminaat is dat ze onderhoudsarm zijn en daardoor makkelijk te onderhouden zijn, net zoals een echte houten vloer.

Combineer uw houten vloeren met vloerverwarming

Naast houten vloeren kunt u bij Biggelaar Parket ook terecht om vloerverwarming te laten plaatsen in uw pand in Nijmegen of Limburg. Vloerverwarming en hout vormen samen een perfecte match. Deze manier van verwarmen verspreidt de warmte gelijkmatig over de ruimte en zorgt ervoor dat het hout over een aangename temperatuur beschikt. Het is een zaligheid om met blote voeten over een verwarmde vloer te lopen, u zal nooit meer zonder willen. Vloerverwarming is in staat om volledige ruimtes te verwarmen en hoeft daarom niet vergezeld te worden van een extra verwarmingssysteem.

Gerelateerde artikelen

Betaal de beste prijs voor uw matras door aantrekkelijke Tempur aanbiedingen

Een nieuwe bandopwinder voor uw rolluik kopen