HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

De beste service en kwaliteit voor een lage prijs

Niet voor niets luidt de slagzin van DrukwerkConcurrent ‘Zeer sterk in maatwerk’. Je kunt hier terecht voor allerlei soorten drukwerk. Zelfs als je speciale opdrachten hebt, is geen uitdaging te groot. Een afwijkend formaat of bepaald materiaalsoort is uiteraard geen probleem. Bovendien is de verzending in heel Nederland gratis.

 

Meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van drukwerk

Van door jou de gewenste producten kun je natuurlijk zelf een bestand aanleveren. Deze worden voorafgaand nauwkeurig nagelopen door de ervaren vormgevers van DrukwerkConcurrent. Mocht tijdens deze controle blijken dat iets technisch niet klopt regelen zij dit gratis voor je. Op deze manier ontvang je gegarandeerd het gewenste eindresultaat. Mocht je het ontwerpen liever aan een grafische vormgever overlaten is dat zeker mogelijk. Om aan jou wensen te kunnen voldoen adviseren wij telefonisch contact met DrukwerkConcurrent op te nemen om de belangrijkste punten te bespreken. Je kunt ook eenvoudig een offerte aanvragen via de website en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

 

Extra controles en kwaliteitsaanpassingen

Met een kleurenprinter die je wellicht thuis of op kantoor hebt staan realiseer je niet het eindresultaat zoals DrukwerkConcurrent dat kan. Immers wil je de juiste uitstraling naar voren brengen met je nieuwe promotiemateriaal. Besteed daarom je drukwerk uit aan een professionele drukkerij en ervaar de vele voordelen. Wist je bijvoorbeeld dat de drukwerkadviseurs van DrukwerkConcurrent gratis kwaliteitsaanpassingen voor je doen om de ‘look and feel’ van je product nog beter te maken. Vanzelfsprekend wordt dit altijd in overleg met jou als opdrachtgever gedaan. 

 

De professional voor alles

DrukwerkConcurrent maakt het mogelijk net dat ene beetje meer te bereiken. Van beursmateriaal tot aan de complete uitwerking van een nieuwe huisstijl. Vrijwel alles is mogelijk. Zij helpen je graag verder bij vragen over de papiersoorten, kleurinstellingen of het bestelproces. In principe plaats je binnen enkele stappen een bestelling. Kies je product uit, vink de gewenste opties aan en rond je bestelling af door de betaling via iDEAL, Bancontact, Billink of op rekening. Binnen enkele dagen heb jij je bestelling al in huis. Hebben wij je weten te overtuigen jouw volgende drukwerk bij DrukwerkConcurrent neer te leggen? Neem alvast een kijkje op de website en vergelijk de verschillende mogelijkheden.

 

https://drukwerkconcurrent.nl/

Gerelateerde artikelen

Theorie cursus in Amsterdam

Dit is hoe jij straks kunt spelen met je kat!

Bootverhuur Frielsand