HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Kiezen van de juiste nieuwe vastgoedmanager

Het correct beheren van vastgoed in Rotterdam, bijvoorbeeld gelegen in Hart van Zuid, Erasmuspark, Brainpark I of Brainpark II of elders in Rotterdam, is een tijdrovende bezigheid. Voor vastgoedeigenaren die de focus op hun eigen expertise willen leggen is het inhuren van een vastgoedmanager dan ook een goede optie. Een professionele vastgoedbeheerder voor uw vastgoed zorgt voor de commerciële, financiële, administratieve en technische afhandeling van zaken rondom uw vastgoed. Er zijn verschillende organisaties met werkgebied Rotterdam die services voor het beheren van vastgoed aanbieden. In dit artikel dan ook een aantal tips voor het vinden van een nieuwe vastgoedbeheerder voor uw vastgoed in Rotterdam.

De aanpak is persoonlijk

Het selecteren van een vastgoedmanager die korte lijnen en persoonlijke aanpak hoog in het vaandel

heeft staan is de eerste tip. Daarnaast is bereikbaarheid buiten kantooruren ook van belang. In dit digitale tijdperk wordt de online tak die bij vastgoedbeheer komt kijken steeds belangrijker, de meeste beheer organisaties beschikken dan ook over tools waarin u 24/7 inzicht heeft en een 24/7 servicedesk. Het propertymanagement van uw vastgoed dient persoonlijk en op maat te worden uitgevoerd. 

Overnemen contacten met huurders

Indien het voor u van belang is, is het handig om te verifiëren of de vastgoedbeheerder die u voor uw vastgoed in Rotterdam op het oog heeft de contacten met huurders van u wil overnemen. Denk hierbij aan de ondertekening van huurovereenkomst en het behandelen van onderhoudsvragen.

Vastgoed verhuur

Voor de verhuur van uw Rotterdamse vastgoed, oftewel assetmanagement, kan een vastgoedbeheerder het gehele verhuurproces uit handen nemen. De beheerder zal in dat geval een nieuwe huurder zoeken, bezichtigingen organiseren en de huurovereenkomsten in orde maken. 

Dienstverlening

Naast de hierboven genoemde tips is het aanvullend van belang om te overwegen van welke aanvullende diensten u gebruik wilt maken. Heeft uw vastgoed in Rotterdam wellicht VvE beheer nodig? Of kunt u hulp gebruiken met projectmanagement? Wilt u een due dilligence onderzoek laten uitvoeren of heeft u een ander consultancy vraagstuk? Breng vooraf goed in kaart welke vraagstukken u nu en in de toekomst heeft. Wanneer u een beheerder zoekt die u all-in vastgoedmanagement in Rotterdam kan bieden, neem dan gerust contact op met Curo Vastgoed.

 

https://www.curovastgoed.nl/