HV Corbulo
Image default
Dienstverlening

Glazenwasserij in Rotterdam

Iedereen kent het wel. De zon begint te schijnen, je kijkt naar buiten en je denkt “jeetje… wat zijn mijn ramen vies!”. Als je in de binnenstad woont dan ontkom je er bijna niet meer aan: vieze ramen. Door het vele autoverkeer, rondvliegend zand, vogelpoep etc. worden ramen erg snel vies. Als je op het plattenland woont heb je hier over het algemeen minder last van maar dan alsnog worden je ramen vies door zand, regen en overig vuil dat rondvliegt.

Voor veel mensen is het lappen van de ramen een vervelend klusje dat ze vaak zo lang mogelijk uitstellen. Er is natuurlijk ook nog een andere optie: het werk uitbesteden! Steeds meer mensen kiezen ervoor een glazenwasser in te schakelen. Woon jij in Rotterdam? Lees dan even verder want wij adviseren graag een partij waar we zelf ervaring mee hebben, namelijk glazenwasser Sense Schoonmaak uit Rotterdam.

Sense Schoonmaak uit Rotterdam

Sense Schoonmaak is een bekend bedrijf in regio Rotterdam en Den-Haag. Sense bestaat al meer dan 15 jaar en eigenaren Fuat en Ewout werken al ruim 30 jaar in de schoonmaakindustrie. 15 jaar geleden besloten de twee heren dat het tijd was om een eigen bedrijf te starten met een goede service én scherpe tarieven. Sense Schoonmaak werd geboren en nu 15 jaar later werken er bijna 40 man bij het bedrijf die dagelijks onderweg zijn om particuliere en zakelijke opdrachten uit te voeren.

Of je nu een twee-onder-een-kapwoning hebt, een appartement op 10 hoog of een groot kantoorpand dat schoongemaakt moet worden, Sense Schoonmaak is in te zetten voor kleine en grote opdrachten. Zo komen de experts van Sense graag langs om je ramen te wassen, je dakkapel te reinigen, je zonnepanelen schoon te maken of je rolluiken weer stralend schoon te krijgen.

Kantoorschoonmaak

Sense Schoonmaak is naast glasbewassing ook gespecialiseerd in kantoorschoonmaak voor MKB en MKB+. Heeft jouw bedrijf een kantoor met bijvoorbeeld 50 man en moeten de sanitaire voorzieningen, kantoren en bureaus schoongemaakt worden? Daar is Sense voor in te schakelen. Ook voor tapijtreiniging.

Wil je weten wat het kost om Sense in te schakelen? Vraag dan op hun website een vrijblijvende offerte aan.

Gerelateerde artikelen

Heeft u te maken met letselschade in Amsterdam of Rotterdam?

Voor een dakreparatie in Leiden kunt u de Dakmakers bellen

Edevop online: een veilig en voordelig softwarepakket voor therapeuten