HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Mat leger groen kleur voor een Vespa Sprint

Als er één optie aantrekkelijk is, dan is het natuurlijk wel de Vespa Sprint mat leger groen. Je kan op die manier je scooter een bijzondere touch geven. De meeste scooters hebben immers een glanzende kleur. Voor legergroen is dit echter natuurlijk niet de bedoeling. Wil je de echte legerlook nabootsen, dan kies je altijd voor mat. Wie het slim aanpakt, kijkt dan direct ook verder wat er mogelijk is om ermee aan de slag te gaan. Je kan namelijk allerlei zaken aanpassen naar smaak en comfort zoals jij dat voor ogen hebt.

Het gebruik van een Vespa

Vespa brommers zijn al langere tijd populair. Dat heeft vooral ook te maken met de mogelijkheden die je ermee hebt. Ze zijn namelijk zeer geschikt voor gebruik in de stad. Ze zien er in de eerste plaats natuurlijk mooi uit. Dat is een belangrijke factor. Daarnaast is het dan ook nog eens zo, dat ze heel makkelijk wendbaar zijn. Daardoor kan je er goed mee over de drukke wegen in de steden sturen. Dat maakt deze scooters extra aantrekkelijk. Dat geldt nog meer wanneer je ze aanpast aan je eigen wensen. Daarom heb je veel opties.

De verlichting als uitgangspunt

Een manier waarop je kan bepalen welke opties allemaal wel en niet aantrekkelijk zijn voor jou, is door te beginnen met de verlichting. Je kan dan bijvoorbeeld bekijken op welke manieren je allemaal led kan toepassen. Dit kan in de knipperlichten voor een bijzonder effect zorgen. Het is dus heel aantrekkelijk om dat te doen. Daarnaast is het dan ook nog eens zo dat de mogelijkheden om de lampen bijvoorbeeld smoked of black te laten maken geboden worden. Dit kan je dan meenemen in de rest van de keuzes die je maakt voor jouw eigen scooter.

Legergroen met zwart combineren

Je hebt voor de kleur mat legergroen gekozen omdat dit er natuurlijk heel mooi kan uitzien. Dat geldt nog sterker wanneer je gebruikmaakt van de mogelijkheden om zwarte accenten te leggen. Daarom is het goed om te zien dat veel chromen onderdelen ook in het zwart gekozen worden. Daarnaast kan je bijvoorbeeld ook de achterdrager zwart laten monteren op je scooter. De combinatie van zwart met mat legergroen maakt het natuurlijk wel ook helemaal af. Dat is een goede reden om dit dus ook door te voeren over je gehele scooter. Alle opties passen goed bij elkaar.

Afwerken met de grote elementen

Zaken zoals de verlichting en de chromen onderdelen laten kleuren zijn natuurlijk accenten. Er zijn echter ook een aantal zaken die de look drastisch kunnen aanpassen. De grote elementen zoals het windscherm en het zadel zijn namelijk ook aan te passen naar jouw eigen smaak. Dat maakt het ook interessant, want dit zijn juist de zaken waarmee je je kan onderscheiden. Bovendien zijn een goed scherm en een goed zadel ook aantrekkelijk om het comfort op de scooter mee te verhogen. Dat neem je er dan dus ook in mee als je de opties gaat overwegen.

Geheel rijklaar laten afleveren

Het is wel aan te raden om de aankoop bij een echte kenner te doen. Dan kan je er namelijk ook direct zeker van zijn dat je met de Vespa de weg op kan. Laat je het bijvoorbeeld door Fast & Furious verzorgen, dan wordt de scooter besteld zoals jij dat hebt aangegeven. Bij het afleveren aan huis worden de laatste instellingen verzorgd. De scooter is dan geheel rijklaar en je kan direct de weg op. Je hebt nergens meer omkijken naar. Dat maakt het dus wel ook zo gemakkelijk om ermee de weg op te gaan.