HV Corbulo
Eten en drinken

Bestel nu nogmakkelijker uw catering in Alkmaar en Haarlem.

Als u opzoek bent naar een goede cateraar in Alkmaar of Haarlem. Bekijk dan eens de website van Happie Delivery. Deze cateraar heeft een online webshop waarbij u heel gemakkelijk en snel uw cateringbestelling kan plaatsen. U kiest uw favoriete gerechten uit. Doe ze in de winkelwagen en met een paar drukken op de knop heeft u de bestelling geplaatst. U bepaald wanneer de bezorger aan uw deur staat en op welk tijdstip. Wel zo makkelijk, want u hoeft nu niet de hele dag thuis te wachten op de levering. 

 

Welke catering kan ik allemaal bestellen?

Catering in Haarlem of Alkmaar zorgt ervoor dat uw gasten voldaan en met een geweldig gevoel de deur uit lopen. En uw gasten… Daar doet u het voor. Of u nu een bruiloft heeft, een feestje viertje of een zakelijke bijeenkomst organiseerd. Voor elke gelegenheid kunt u terecht bij Happie Delivery. Want Happie is een cateraar die van alle markten thuis is.

Op de website vindt u de lekkerste borrelhapjes, geweldige buffetten, met zon overgoten BBQ’s en cocktails die rechtstreeks uit de caribean komen. Ook voor een energieke lunch zit u bij Happie goed.

 

Ik wil hapjes bestellen. Hoe gaat dat in zijn werk?

Bij Happie heeft u ongelooflijk veel keuze als u hapjes bestellen wilt. U kunt kiezen voor Italiaanse hapjes, Tapas, zoete hapjes en Amerikaanse fingerfood. Zelf een enorm assortiment amuse staan ter uw beschikking. U kiest zelf de hapjes uit. Dit betekend dat u niet hoeft te kiezen uit een pakket waarvan je de ene helft wel lekker vind en de andere niet. Er zijn hapjes te vinden in elke prijs-range. Van canapés van onder de euro, tot super deluxe appetizers.

 

Kan ik ook een buffet bestellen?

Jazeker, kan dat! Een italiaans buffet, Spaanse tapas, een Oerhollands stamppottenbuffet. Wij hebben alles dat u nodig wilt. Wij leveren gratis alle spullen die u nodig heeft om een buffet tot een succes te maken. Borden, bestek, gerei, warhoud apparatuur en wij zetten alles voor u op. U hoeft dus helemaal niets te doen, behalve te genoeten. Bent u klaar met genieten, dan halen wij alle spullen en de vuile vaat weer bij u op. U wilt een buffet bestellen? Bekijk hier ons assortiment.