HV Corbulo
Image default
Dienstverlening

Naambordkopen.nl: dé webshop voor emaille huisnummers en naamplaten

Het cottage naambord is een populaire categorie op Naambordkopen.nl. Deze Engelse, met de hand gemaakte, borden zijn stuk voor stuk uniek. Er zijn twee basismodellen: naamplaten met tekst en platen met tekst én een afbeelding. Uw naam wordt in hoofdletters op het bord geplaatst, dit komt de leesbaarheid absoluut ten goede. Voorbeelden van afbeeldingen zijn bloemen, een vlinder en een boom. Veel mensen kiezen ervoor het huisnummer ook op het bordje te zetten. Anderen geven de voorkeur aan een apart huisnummer in precies dezelfde kleur of juist niet. Misschien wilt u een huisnummer van een heel andere materiaal? Alles is mogelijk!

Het assortiment huisnummers is groot

Naambordkopen.nl heeft een groot assortiment huisnummers. Kunststof, RVS, messing, leisteen en emaille huisnummers bijvoorbeeld. De emaille exemplaren worden in eigen beheer gemaakt. Qua kleur, vormgeving en maat valt er veel te kiezen. Kunststof is een relatief goedkoop materiaal; kunststof huisnummers zijn betaalbaar. Moet u een beetje op de portemonnee letten, dan is dit een prima keuze. De plaatjes zien er strak, fris en modern uit.  Ze matchen bij klassieke voordeuren en evenzogoed bij hippe entrees. De messing en RVS nummers zijn los, oftewel ze komen niet op een plaatje. De leisteensoort die het Naambordkopen.nl team gebruikt voor huisnummers heeft een donkergrijze tint. Het cijfer / de cijfers wordt(en) gecentreerd in het bordje gelaserd. Deze plaatjes zijn er in ronde, ovale, rechthoekige en vierkante vorm.

Vaak binnen één week uw bestelling in huis

Wilt u meer weten over emaille huisnummers, cottage naamborden of andere producten van Naambordkopen.nl? Heeft u een vraag over de leveringsvoorwaarden en / of de betalingsmogelijkheden? De Naambordkopen.nl klantenservicemedewerkers zitten voor u klaar. U bereikt ze via telefoonnummer 0251 – 24 13 64 en mailadres info@ naambordkopen.nl.

https://naambordkopen.nl/